Finale

Pobjednici Plesa sa zvijezdama su Pedro Soltz i Valentina Walme!

Ples sa zvijezdama
Foto: Nova TV
1/9
29.05.2022.
u 23:10

Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić večeras su posljednji put podijelili svoje ocjene, a konačna odluka je ovisila o glasovima gledatelja.

Pobjednici ovogodišnje sezone Plesa sa zvijezdama su Pedro Soltz i Valentina Walme! Uz njih, superfinalisti su bili Sandi Pego i Helena Janjušević.

A večerašnje finale su još izborili i Jelena Perić i Marko Mrkić te Filip Vidović i Paula Jeričević u kojem su otplesali po dva plesa. Filip i Paula izveli su tango, Pedro i Valentina zaplesali su paso doble, a samba je plesni stil koji su izabrali Sandi i Helena i Jelena i Marko. Drugi ples je slobodni stil i svaki par je odabrao ples u kojem se htio najbolje izraziti posljednji put u ovom hit showu.

Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić večeras su posljednji put podijelili svoje ocjene, a konačna odluka je ovisila o glasovima gledatelja.

Foto: Nova TV

Svaka točka pomno je planirana, a zahvaljujući specijalnim efektima, animacijama i rasvjetom svaka izvedba ostavljala  je publiku iznova bez daha. Jedinstvenom vizualnom doživljaju doprinijeli su svakako i spektakularni kostimi i pomno birana šminka i frizure koji su omogućili da kandidati apsolutno zablistaju na podiju te nas svojim plesnim koracima uvedu u neku novu dimenziju.

Kroz 12 emisija svake nedjelje navečer vodili su nas pjevačica Maja Šuput i glumac Igor Mešin. 

Video - Domenica i Vilibald Vuco pjevaju nakon zajedničkog nastupa u emisiji 'Ples sa zvijezdama'

Ključne riječi

Komentara 3

TR
Travka
03:26 30.05.2022.

Nikad čuo ni zajedno ni za drugo.

JU
Jury
07:36 30.05.2022.

Nisu bili najbolji

HU
Humbleandhonest
23:23 29.05.2022.

Odlično. Glavno da nije onaj iritantni tiktoker. Pogledao i nisam mogao vjerovati kakav ljigavac teški naporni taj neki tiktoker.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije