Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan krolo

Pobjednik prve sezone 'Života na vagi': 'Da nije bilo showa, ne bi bilo ni mene. Prekomjerna težina značila bi samo smrt'

Foto: Instagram
1/11
05.02.2024.
u 07:45

I ranije se bavio tenisom, a nakon izlaska iz showa, počeo je graditi karijeru teniskog trenera

Splićanin Ivan Krolo pobijedio je u prvoj sezoni showa "Život na vagi", no nakon toga nije se pretjerano trudio biti u fokusu pažnje javnosti. Objave na društvenim mrežama su rijetke, ali kada se odluči javiti, gledatelji showa uvijek budu iznova iznenađeni kako odlično izgleda. U show je ušao sa 130 kilograma, a uspio je izgubiti čak 45 kilograma. Od tada do danas prošlo je šest godina, a on i dalje marljivo radi na svom izgledu.

I ranije se bavio tenisom, a nakon izlaska iz showa, počeo je graditi karijeru teniskog trenera. Jedno vrijeme radio je i u slastičarnici, no ta poslovna epizoda nije dugo potrajala.

VEZANI ČLANCI

 

– To je trajalo nekih pola godine i svi su se čudili tome jer "kako uspijem odoljeti svim tim slasticama", ali ja doslovno nisam probao ni jedan kolač dok sam radio tamo. Ni inače nisam nešto od slatkog. Uglavnom, ta epizoda je završena, sada radim kao teniski trener na Šalati, to sam počeo prije nekih pet mjeseci i nadam se da ću tu i ostati. To sam radio i ranije u Splitu, tako da mi je bilo sve poznato. Veseli me taj posao – rekao je Ivan za Story

Rekao je da mu je show promijenio život.

– Da nije bilo toga, vjerojatno ne bi bilo ni mene jer imam probleme s bubrezima, tako da bi ta prekomjerna težina značila samo smrt za mene. Riječ je o autoimunoj bolesti, koja je hvala Bogu danas pod kontrolom, međutim takve bolesti su za cijeli život. Sudjelovanjem u showu sam dobio život, curu, preselio sam se i u Zagreb, tu i radim, uglavnom svašta nešto dobro – ispričao je. 

U showu je upoznao i današnju djevojku, RTL-ovu novinarku i producenticu, Ivanu Šimac, s kojom uskoro slavi sedmu godišnjicu veze. U planu im je i skoro vjenčanje.

1/53

– Nakon showa smo se našli, osjećali smo nešto od samog starta, premda ja nisam bio toliko fokusiran na to nego na gubljenje kilograma. Kada je sve završilo, našli smo se i to je bilo jednostavno to. Brzo nakon toga preselio sam se k njoj i odmah smo počeli zajedno živjeti i evo već šest, sedam godina smo zajedno. Nismo se još uvijek posvađali haha. Kažu da je ta sedma godina krizna, pa valjda ćemo je i mi pregrmjeti. Planiramo se i vjenčati, ali evo nikako da sjednemo i da se dogovorimo kako bismo, što bismo i sve te detalje, ali svakako nam je to u planu – ispričao je Krolo.

Nakon izlaska iz showa, Ivan je vratio nekih desetak kilograma, no ubrzo se vratio na pravi put. Kaže da se ne važe često, stoga nikada ne zna koliko točno ima kilograma. Međutim, kaže da je zadovoljan težinom. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marli
08:45 05.02.2024.

Tko je ovaj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije