Filmska diva

Pogledajte 11 najljepših naslovnica inspiriranih M. Monroe

mm (1)
Foto: Arhiva VL
1/11
13.10.2011.
u 08:00

Od Kate Moss, Madonne, Rihanne do Lindsay Lohan i Nicole Kidman – malo je koja zvijezda odoljela tome da nakratko postane slavna glumica

U očekivanju premijere filma o Marilyn Monroe "A Week With Marilyn", magazin Vogue odao je legendarnoj glumici počast svojim posljednjim naslovnicama važnijih izdanja – američkog s Michelle Williams (koja u filmu i tumači filmsku divu) te britanskog s Rihannom kao modelom.

U našoj fotogaleriji pogledajte 11 najpoznatijih naslovnica sa zvijezdama, inspiriranih legendarnom MM, koja je preminula 1962. godine u 36. godini. 

Komentara 1

NY
Nyc1
18:28 12.12.2011.

I 50 godina nakon njene sumnjive smrti ostala je nedostizna bozica ljepote ,glamoura i zenstvenosti ! Ona potvrdjuje izreku Sto vise kopija to vredniji original !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije