neki i na jadranu

Pogledajte gdje se i kako naši nogometaši odmaraju

nogometaši
Foto: Instagram
1/7
17.06.2015.
u 20:53

Mnogi od njih pohvalili su se na Instagramu fotografijama s ljetovanja, a najviše njih definitivno dijeli Dejan Lovren koji sa suprugom i kćeri odmara u Staroj Novalji na otoku Pagu

Hrvatski nogometni reprezentativci nakon utakmice na splitskom Poljudu otišli su na zasluženi odmor. Mnogi od njih pohvalili su se na Instagramu fotografijama s ljetovanja, a najviše njih definitivno dijeli Dejan Lovren koji sa suprugom i kćeri odmara u Staroj Novalji na otoku Pagu.

Dejan je dosad podijelio nekoliko fotografija sa svojim obožavateljima, a na kojima je uglavnom u prvom planu njegova mezimica, kći Elena.

Ivan Rakitić nakon velike pobjede s Barcelonom i osvajanjem Lige prvaka pak uživa u svom domu, a danas je objavio fotografiju s bazena.

Darijo Srna je pak iz Splita produžio za Hvar, a na Hvaru je i Mario Pašalić.

Nikola Kalinić s obitelji uživa na Pelješcu, dok vrijeme s obitelji provodi i Luka Modrić koji je objavio obiteljski selfie s djecom i suprugom.

Ante Rebić uživa u Makarskoj, a na malo egzotičniju destinaciju odlučio se Tin Jedvaj koji se na Instagramu pohvalio fotografijom s Ibize.

Disfrutando en casita..😃👍😎 y mira quien salta jajajaja😋 @raquel_mauri

A video posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

A photo posted by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Foto: Alcatel

>> Predivna obitelj najslavnijeg hrvatskog nogometaša

Komentara 8

TL
TL
21:53 17.06.2015.

I to je novinarstvo. Da je bar pismeno. Mogu li ovi novinari zapamtiti da je "odmarati se" povratni glagol. Znači, nogometaši se odmaraju.

DU
Deleted user
21:46 17.06.2015.

ja bih volio vidjet gdje se oni umore...

DU
Deleted user
22:01 17.06.2015.

Gospođo Karolina,nije valjda da vi mislite da većinu ljudi to zanima ili to pišete da ispunite kvotu pisanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije