Božićni film

Pogledajte kako 30 godina nakon snimanja 'Sam u kući' izgleda Kevinova mama

Foto: profimedia
1/5
06.12.2020.
u 21:30

Catherine O'Hara kaže kako je i dalje u kontaktu s Macaulayjem Culkinon koji je u filmu glumio Kevina.

Najpoznatiji filmski božićni serijal je "Sam u kući" kojeg publika uoči božićnih blagdana željno očekuje na malim ekranima. Prvi nastavak snimljen je prije 30 godina i tada smo upoznali nestašnog Kevina (Macaulay Culkin) i njegovu obitelj. Kevinovu mamu Kate McCallister glumila je glumica Catherine O'Hara koju publika sada gleda u seriji "Schitt’s Creek" i serija uživa popriličnu popularnost, ali mnogi gledatelji nisu imali pojma da je Catherine mama Kate iz "Sam u kući".

Iznenadili su se kada je ovaj tjedan Catherine na društvenim mrežama odglumila poznatu scena u kojoj u zrakoplovu shvati da je Kevin ostao kod kuće  i tada su gledatelji shvatili da je ona Kevinova mama. - Kako prije nisam shvatio da je ona Kevinova mama?! Tek sad nakon pet sezona Schitt's Creeka znam da je Moira Kevinova mama! - bili su iznenađeni gledatelji O'Harine nove serije.

Foto: profimedia

Glumica se tijekom ovih 30 godina dosta promijenila i sada je plavuša.  Catherine je nedavno u jednom intervju otkrila  kako ona i Macaulay Culkin još uvijek često razgovaraju i ostali su u kontaktu te je on često zove mama. Glumica kojoj je sada 65 godina u braku je s redateljem Boom Welchom s kojim ima dva sina.

Komentara 1

MO
montello
18:31 07.12.2020.

svaki bozi sam u kuci ima iboljih filmova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije