nova sezona

Pogledajte kako izgleda novi studio Zorana Šprajca: 'Gotovo je stanje (hiber)nacije!'

Foto: RTL
1/8
27.09.2024.
u 17:35

Voditelj i urednik Zoran Šprajc, koji je upravo tom emisijom zaokružio svoju bogatu karijeru, nastavlja osvježavati domaći medijski prostor britkim i prepoznatljivim stilom, a gledatelji će večeras doznati zašto je naša zemlja nepresušan izvor inspiracije

Večeras u 22.40 sati počinje nova sezona političke satire 'Stanje nacije', u kojoj će Zoran Šprajc i njegova ekipa do zadnjeg najzanimljivijeg detalja analizirati kako politika, ekonomija i ostale 'radosti' utječu na život u našoj zemlji. 
„Kad je o sadržaju prve emisije riječ, rekapituliramo poreznu reformu i uspoređujemo imamo li mi ili susjedi veću... artiljeriju“, govore iz Šprajcova tima na pitanje o novom vizualnom identitetu. Inače u emisiji su ostali samo stari stolci kao dio scenografije jer ih je ekipa već testirala na izdržljivost i težinu. „A plavu boju studija smo odabrali jer ističe Šprajcove baby blue eyes“, dodaju. 

Poznata po jedinstvenom humoru i oštrim komentarima, nagrađivana politička satira Zorana Šprajca brzo je postala jedna od najgledanijih u Hrvatskoj. Voditelj i urednik Zoran Šprajc, koji je upravo tom emisijom zaokružio svoju bogatu karijeru, nastavlja osvježavati domaći medijski prostor britkim i prepoznatljivim stilom, a gledatelji će večeras doznati zašto je naša zemlja nepresušan izvor inspiracije. „Gotovo je stanje hiber-nacije“, odlučno najavljuju iz ekipe.

A kao i do sada, publika sutradan može pogledati cijelu epizodu 'Stanja nacije' na platformi Voyo, i to bez reklama! „Moramo dodati i da se moderniziramo, želimo mlađu publiku osvijestiti o situacijama i pričama kojima se emisija bavi i zbog toga je Zoran Šprajc otvorio TikTok.“  Večeras u 22.40 sati doznajte kakvo je naše 'Stanje nacije', a već sutra možete to pogledati na platformi Voyo. 

GALERIJA Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bili su joj favorit

1/32

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije