Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vješt

Pogledajte kako se Mario Petreković snalazi kao drvosječa

Mario Petreković
Foto: Promo
1/5
03.04.2017.
u 13:53

Na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu komičar i voditelj pokazao je koliko je vješt u rukovanju motornom pilom

Da je odličan komičar, voditelj i pjevač Mario Petreković već nam je dokazao, a koliko je vješt u rukovanju motornom pilom pokazao je proteklog vikenda na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu.

Petrekovića su vještinama drvosječe podučili natjecatelji Husqvarninog izazova „Pokaži što znaš, postani Gudosječa!“.

Izazovu se odazvalo oko 120 natjecatelja, od kojih i tri dame, koji su tijekom trodnevnog sajma snage odmjerili u tri discipline - brzinskom zabijanju čavala u panj, brzinskom piljenju trupaca i brzinskoj zamjeni lanca na motornoj pili.

Foto: Promo

Najbrži u sve tri discipline bio je Bjelovarčanin Denis Majcen s vremenom od 36.05 sekundi koji je kući ponio tituli prvog hrvatskog Gudosječe i motornu pilu Husqvarna 365, odjeven od glave do pete u zaštitnu opremu, za siguran i bezbrižan rad u šumi.

>>Muški halteri iz Slovenije postali su hit u Americi, evo što o njima kažu naši celebrityji

>>Mario Petreković: Na muriji sam propjevao, vrijeme je za šlagere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije