Urbanov nasljednik?

Pogledajte novi spot mladog glazbenika u usponu

Les
Foto: Screenshot
1/9
12.01.2016.
u 14:00

Na hrvatskoj glazbenoj sceni Les je aktualan niz godina, a postupno dobiva sve više pozornosti

U suradnji s kolektivom Spotlight TV, pod redateljskom palicom Marka Milovca, glazbenik Tvrtko Hopek – Les izdao je novi video za pjesmu 'Moj život krojiš'.

Mladi pjevač iz Bjelovara iza sebe ima jedan studijski album ''Daj mi jače''. Album se sastoji od jedanaest rock pjesama, a izdan je 2007. Niz godina 'gura' se na hrvatskoj glazbenoj sceni, a predstavio nam je svoj aktualan videomaterijal:

 

Snažan vokal mladog Lesa brojni su uspoređivali s glasom Damira Urbana. Iako glazbenik još ne uživa jednaku razinu uspjeha kao Urban, zasigurno će pronaći svoje mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni. U moru zabavne glazbe i lakih nota, izdvojit će se izvedbom pjesme koja nudi nešto drukčije stihove i melodiju.

Hrabar si ako otvoreno kažeš 'Ja ti krojim život', to je ta iskrenost koja rijetko kada izlazi van

Novi video priča je o ljubavi prema osobi kojoj nesmetano i bespogovorno dozvoljavamo da nas vodi i tako kroji naš život.

– Svatko od nas ima onu jednu osobu koja nas kroji. Možda niste svjesni da ta osoba postoji u vašem životu, možda je na drugom kraju svijeta, hoda i diše i nije svjesna što vam radi. Nisi kukavica ako priznaš da si „iskrojen“ zbog nečije ljubavi, mržnje, simpatije. Hrabar si ako otvoreno kažeš ''Ja ti krojim život'', to je ta iskrenost koja rijetko kada izlazi. Vjerujem da smo to uspjeli zapisati u pjesmu "Moj život krojiš" – rekao je Les za glazbenu emisiju HRT-a.

>> Ivan Dečak fanovima ostavio zanimljivu videoporuku iz dizala

Komentara 3

Avatar poglavito
poglavito
15:15 12.01.2016.

...a di se uspinje kruva ti masti .

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:30 12.01.2016.

Ovaj ima glas prehlađene koze koja mutira, živi užas, kako ga nije sramota pjevat, ja mislio neka zeka kad on zaozbiljno pjeva, o bože dragi svašta čovjek čuje, al opet šta ga briga nigdje u zakonu nepiše da mora znati pjevat, dovoljno je da samo ispuštaš nerazumljive krikove i zamp je tu da mu napuni džepove....

HI
histerian
15:09 12.01.2016.

Ovo je VRHH!!! Jednostavno i bez plastičnih budalaština i preseravanja. too care

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije