Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukusno, zdravo i brzo

Pogledajte recept Antonije Blaće za proteinski kruščić od samo dva sastojka koji je gotov za čas

Antonija Blaće sa suprugom prošetala centrom Zagreba
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
19.01.2024.
u 13:29

Prvi put sam radila ispalo super, danas ih izrezala na šnitice i tostirala za doručak - još bolje! - otkrila je voditeljica na Instagramu

Početak godine vrijeme je kada se često donose nove odluke i uvode se promjene u životne navike, pa mnogi počinju s vježbanje i novim prehrambenim navikama. - Svaki siječanj isprobavam nove recepte i s vama ću podijeliti recept za proteinski kruščić - najavila je svojim obožavateljima na Instagramu RTL-ova voditeljica Antonija Blaće. Ubrzo je s njima podijelila recept za proteinska peciva te je objavila i video u kojem je pokazala kako su njoj ispali. 

- Recept za proteinski kruščići od samo dva sastojka! 200 gr lanenih sjemenki sameljete. Dvije srednje šalice bjelanjaka (kad budem drugi put radila probat ću biti preciznija, ali zasad eksperimentirajte!) sve izmiješate, u pećnicu na 180 35 min!! Možete dodati začine, soli, sjemenke, što vas je volja, baza je top. E, da, dodala sam pola žličice praška za pecivo, al to stvarno, kao ni sol ne brojim pod sastojak! Prvi put sam radila ispalo super, danas ih izrezala na šnitice i tostirala za doručak - još bolje! - otkrila je voditeljica na Instagramu. Među prvima joj se u komentarima javila glumica Nataša Janjić Medančić.

 

 

- Pazi a ako bjelanjke zapjeniš, dodaš brašno od lana, imaš još bolju situaciju - savjetovala joj je glumica. Antonija joj je odgovorila: 
- Jel? Znaš što to me već netko pitao, išla sam taj originalni recept probati čisto da vidim kako se ponaša. Glumica joj je odgovorila kako se dobije na volumenu kada se bjelanjci izrade pjenjačom i budu gotovo kao dizano tijesto. 

-  Ja nisam nikad nigdje bjelanjke stavljala u tekućem obliku. Ali nisam ja neka vrsna pekarica, pa sad ne znam za taj original. - dodala je Nataša. Prije dvije godine Antonija je objavila i knjigu s receptima „Ljeto bez parea – Priručnik na dlanu“. U ovom priručniku voditeljica iznosi pravilan plan prehrane koji je njoj pomogao da se vrati u formu i odlično osjeća u svojoj koži!

-Ta se ideja dugo vrtjela po mojoj glavi. Valjda je sada sazrelo. Fokusirala sam se na to kako prehranu prilagoditi sebi, a ne obratno i kako proces mršavljenja učiniti nekako podnošljivim - rekla nam je Antonija kada je objavila priručnik.

VIDEO Vatra premijerno izvodi pjesmu s Dore: 'Gode nam usporedbe s velikanima'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije