Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Sjećate li se Andree i Mislava? Zaljubili su se u showu, a njihova ljubav traje već tri godine

Foto: RTL
1/6
17.01.2024.
u 08:00

Andrea je provela blagdane s Mislavom, a zajedno su bili i na putovanju u Pragu. Božić smo dočekali u krugu najuže obitelji, mojom šestomjesečnom nećakinjom, Mislavovim nećacima i našom pasicom Tonkom.

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković upoznali su se i zaljubili u showu 'Brak na prvu'. Sudjelovali su u drugoj sezone, a tri zajedničke godine proslavili su prošle sezone. Andrea je provela blagdane s Mislavom, a zajedno su bili i na putovanju u Pragu. Božić smo dočekali u krugu najuže obitelji, mojom šestomjesečnom nećakinjom, Mislavovim nećacima i našom pasicom Tonkom.

- Godina je bila poprilično intenzivna što se posla tiče, ali ovo blagdansko vrijeme je privelo godinu kraju u jednom pozitivnom tonu, što nam je svima bilo jako potrebno. Smatram da nas dragi ljudi i neke nove uspomene koje gradimo vraćaju na tvorničke postavke, a to je nešto što treba ponavljati više puta godišnje - rekla je u razgovoru za RTL.hr

Andrea je rekla da ima novi poslovni projekt, no nije htjela otkriti sve detalje. 

VEZANI ČLANCI:

- Trenutno se nalazimo pred samom realizacijom projekta. Svoj sam optimizam dosad temeljila radeći na projektima u kojima su se vrlo brzo rješavale administrativne stvari. Kod nas to ipak ide nešto sporije, ali napokon se događa i teško se susprežem da se još malo strpim prije nego nastupi euforija. Ovo na čemu sada radim i užasno sam blizu realizacije, projekt je mog života i neću stati dok ga ne ostvarim. Nadam se da će to biti vrlo brzo - rekla je. 

Inače, ni Mislav ni Andrea nisu ušli u show s mnogo očekivanja, baš suprotno, došli su iz zafrkancije, po novo životno iskustvo. No dan po dan svog druženja shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkoga, a kad se eksperiment približio svom vrhuncu, Mislav nije želio da bude kraj pa je kleknuo i pitao Andreu da postane njegova supruga i u onom životu kada se ugase televizijske kamere.

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Ključne riječi

Komentara 3

JU
JurekJuric
08:55 17.01.2024.

Vidim kitite se tuđim perjem a što je s vašim..?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:53 17.01.2024.

Malo babasta ali podošljivo.

JA
jamesd
10:26 17.01.2024.

Nije mi se svidio jer se priklonio onom koji je odmah na pocetku odbacio svoju "zenu" a kad je ona pukla i pocela vezu s drugim napadao ju je braneci onog koji ju je odbacio, fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije