RAZBJESNILA FANOVE

Pogledajte što je zaručnica Cristiana Ronalda radila dok je on jecao nakon poraza

Foto: Instagram
1/13
06.06.2024.
u 23:45

Slomljenog Portugalca s tribina su bodrili partnerica Georgina Rodriguez i njegova djeca, a ponašanje atraktivne Argentinke izazvala je bijes nogometaševih mnogobrojnih fanova.

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo (39), prošlog petka predvodio je svoj Al-Nassr u finalu sadijskog Kupa kralja protiv konkurentskog Al-Hilala. Dvoboj su odlučili jedanaesterci, u kojima je momčad peterostrukog osvajača Zlatne lopte izvukla deblji kraj. Slomljenog Ronalda s tribina su bodrili partnerica Georgina Rodriguez i njegova djeca, a ponašanje atraktivne Argentinke izazvala je bijes nogometaševih mnogobrojnih fanova.

- Za penale udaljeni od osvajanja Kupa kralja. Čestitke Al-Nassru na odigranoj utakmici - napisala je Georgina u opisu fotografija na kojima u svečanoj loži izazovno pozira za kameru. Galerija fotografija prikazuje 30-godišnjakinju kako u dresu s Ronaldovim imenom i pripijenim kožnim hlačama nasmiješeno prati utakmicu, dok joj društvo prave Cristiano Junior i njezine biološke kćerkice Esmeralda i Alana Martina te blizanci Eva i Mateo koje su Portugalcu rodile surogat majke. Georgina pritom u prvi plan ponovno stavlja svoje raskošne obline i skupocjeni nakit, što je izazvalo salvu kritika u komentarima.

- "Trebala bi se osjećati tužno zbog njega, a ne da objavljuješ seksi fotografije", "Ti čak ni ne pratiš utakmicu, nego si ovdje samo zbog fotografija", "Zašto moraš pokazivati svoju stražnjicu, ovdje je bitan Ronaldo", "Dok Cristiano plače, Georgina objavljuje fotografije" - neke su od primjedbi obožavatelja bivšeg nogometaša Real Madrida na ponašanje njegove djevojke.

Ronaldu je ovaj poraz posebno teško pao te se nakon posljednjeg sučevog zvižduka u suzama srušio na travnjak. Klupski suigrači i stručni stožer uporno su pokušavali utješiti shrvanog Cristiana, no bezuspješno. Njegovu emotivnu reakciju vidio je cijeli svijet, a milijuni fanova izrazili su suosjećanje sa svojim idolom putem društvenih mreža. 

VEZANI ČLANCI:

 

Ipak, čini se da, kako kažu fanovi - manjak empatije - Ronaldo nije zamjerio svojoj partnerici, budući da je već sljedećeg dana na svojoj Instagram priči objavio novu fotografiju sretne obitelji koju možete pogledati u galeriji iznad. Cristiana na Instagramu prati preko 630 milijuna ljudi, dok njegova izabranica broji gotovo 60 milijuna pratitelja 

Podsjetimo, bujna Argentinka na društvenim mrežama često oduševljava pratitelje fotografijama iz svog luksuznog života. Georgina dane provodi odgajajući djecu koju ima s Cristianom Ronaldom, a svaki slobodni trenutak iskoristi za tjelovježbu kako bi svoj i onako zavidan izgled dovela do savršenstva. Nedavno se odlučila pohvaliti fotografijama sa sunčane plaže.

Poznati par dane između utakmica provodi uživajući u vrućem Abu Dhabiju. Ova 30-godišnjakinja fotografirala se na dok leži na ležaljci u kristalima optočenom kupaćem kostimu koji više otkriva nego što pokriva. Na ostalim slikama izlazi iz mora te trčkara pješčanom plažom. Kosu je splela u pletenice, a na jednoj od fotografija pojavljuje se i Ronaldo dok na plaži jede i pokazuje isklesani torzo. Portugalac zenit svoje karijere provodi u Saudijskoj Arabiji igrajući za Al Nassr iz glavnog grada Rijada.

GALERIJA: Georgina Rodriguez podijelila atraktivne fotografije s Maldiva, a uživala je u društvu prijatelja

1/14

U opisu objave Rodriguez je napisala 'Dva dana za dvoje', a uz tekst je priložila emotikone muškarca i žene između kojih stoji crveno srce. Zahvaljujući partnerovoj popularnosti, na društvenim mrežama ju prati više od 58 milijuna ljudi, a nova objava je u nešto manje od 24 sata sakupila preko 4 milijuna lajkova.

Georgina i Ronaldo vezu su obznanili 2016. godine. Zajedno imaju kćeri Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njihova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora koji je krenuo očevim nogometnim stopama.

Inače, Georgina rijetko govori o njihovom životu, a jednom je prilikom o zajedničkom životu progovorila za strane medije. - Cristiano je super tata i najbolji muž kojeg sam mogla sanjati. Ali on ne kuha. Nakon što trenira cijelog jutra, zaslužuje tanjur tople hrane spremljene s ljubavlju. Imamo kuhara, no i ja ponekad kuham - rekla je.

VIDEO: Film o Večernjakovom Hassanu: 10 godina hodao s metkom u glavi, od ratnika postao novinar

 

Komentara 1

PO
poluprovokator
10:22 09.06.2024.

Ugovorni brak možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije