Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživanje s prijateljima

Pogledajte tko se sve prošetao špicom na Badnjak: Brojna poznata lica uživala su u centru metropole

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/22
24.12.2022.
u 16:15

Neki od njih su obavljali zadnju blagdansku kupnju, a drugi su ovaj dosta topli dan za prosinac iskoristili za druženje s prijateljima.

Veselje i dobro raspoloženje vladalo je centrom Zagreba na Badnjak, a u mnoštvu ljudi reporter Pixsella snimio je danas i brojna poznata nam lica. Neki od njih su obavljali zadnju blagdansku kupnju, a drugi su ovaj dosta topli dan za prosinac iskoristili za druženje s prijateljima. Zagrebačkom špicom prošetala je danas i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač koja je bila u društvu kćeri Leticije. Nasmijane i dobre volje pozirale su našem fotografu, a kraj ove godine pamtit će po novom poslovnom uspjehu.

Naime,  Leticija je došla na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice za sve one koji žele navijati, a istodobno biti u trendu. Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, nije neobično da je upravo nogomet jedna od inspiracija za dizajn autentičnih trenirki. U promotivnoj kampanji zaštitna lica su joj bili i mama Anica i tata Robert Kovač.

- Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove - rekla je Leticija predstavljajući svoju kolekciju. Pažnju na špici je danas privukao i redatelj i glumac Miran Kurspahić koji uvijek ima zanimljive modne outfite pa je tako bilo i danas.

Na Badnjak je centrom prošetao i glumac Hrvoje Klobučar, bivša novinarka i voditeljica Mirjana Hrga, voditeljica Anja Alavanja te Mia Kovačić, a s društvom u centru su bili i Josip Radeljak i HRT-ova voditeljica Uršula Tolj i njezin kolega Damir Smrtić. U Zagreb je iz Milana za blagdane došla i naša proslavljena tenisačica Iva Majoli koja se u listopadu udala za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
17:49 24.12.2022.

Kurspahic??? Bas me zanima kak mu je nadimak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije