Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slasno

Glumica Ecija Ojdanić otkrila je koje su to riblje delicije na Badnjak na njezinom obiteljskom meniju

Foto: Instagram
1/6
24.12.2022.
u 14:25

Priznala je kako neće biti zadužena za sva jela na blagdanskom stolu svoje obitelji jer će veliki doprinos dati i njezina svekrva i mama.

Glumica Ecija Ojdanić novom objavom na Instagramu dala je svojim pratiteljima mali uvid u to kako izgleda Badnjak u njezinoj obitelji. Objavila je fotografiju i otkrila koje će se to sve delicije naći na njezinom stolu danas, ali je priznala i kako ne idu sve zasluge za jela na blagdanskom stolu samo njoj, jer su veliki dio odradile njezina svekrva i mama.


- Badnjak kod Orhela. Najprije otrčanih 8 km, jer treba ipak održati formu, a potrošiti neke kalorije, prije obilaska stolova, pa frizura u @studiomarcela, i onda kuhanje. Moj kulinarski doprinos je skroman. Rižoto od sipe, i bakalar. A i muž sjecka, a ja kuham… sve drugo će napraviti moja svekrva, Badnjak, i mama za Božić. Lucky me.. Uglavnom, veselim se nadolazećim danima s obitelji!
A to želim i vama! Uživajte, gdje god bili! Sretan Božić, i uživajte u krugu svojih najmilijih! - poručila je Ecija.

Jedna je od naših najzaposlenijih glumica, a nedavno jena Trgu bana Josipa Jelačića prikupljala potpise, a zapravo je ovim potezom najavila svoju novu predstavu "Čudo" koja je nastavak dviju prethodnih uspješnica kazališta Moruzgva - Cabareta 'Preko veze' i 'Vla Vla Vlajland cabareta'. I "žena iz naroda" koju je publici predstavila u prethodnim predstavama u ovoj će postati predsjednica RH, a predstava je već imala malu turneju diljem Hrvatske i oduševila je publiku. 

VIDEO Građani s ispred dvorane Vatroslav Lisinski opraštaju od Massima

Ključne riječi

Komentara 2

OR
Orion5
15:28 24.12.2022.

Koga briga što ona jede danas?! Prosječni građani danas jedu smrznuti oslić iz Argentine i krumpir salatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije