Jansen Panettiere

Pokojni brat slavne glumice bio je ovisnik: 'Gutao je tablete kao žvake'

Jansen i Hayden Panettiere
Foto: Profimedia
1/6
22.02.2023.
u 18:44

Susjedi kažu da se ne bi iznenadili da se glumac predozirao, rekavši da je Jansen često viđan kako se vraća u svoj stan u ranim jutarnjim satima izgledajući 'potrošeno' i 'otrcano odjeven'

Jansen Panettiere (28), brat glumice Hayden (33) navukao se na opioide i podvrgao se liječenju od ovisnosti o drogama godinu dana prije svoje šokantne smrti, saznaje DailyMail.com.

Susjedi su otkrili da je zlorabio propisane lijekove protiv bolova, za koje se vjeruje da su Oxycodone, i da ih je 'gutao kao žvake' tijekom godina. Izvori su za rekli da se Jansen, koji je u vrijeme smrti živio u Nyacku u New Yorku, činio kao da se oporavio nakon završetka rehabilitacije prošle godine, prije nego što je posljednjih mjeseci ponovno pokleknuo. 

Medicinski istražitelj okruga Rockland tek treba utvrditi uzrok smrti, a policija Orangetowna je rekla da je istraga u tijeku.
No, sada susjedi kažu da se ne bi iznenadili da se glumac predozirao, rekavši da je Jansen često viđan kako se vraća u svoj stan u ranim jutarnjim satima izgledajući 'potrošeno' i 'otrcano odjeven'.

- Izašao bi iz auta u 4 ujutro iscrpljen. Rekao je da se upravo vraća sa snimanja. Izgledao je uništeno - kazao je njegov susjed. 

Druga susjeda je Jansena opisala kao 'običnog, prijateljski nastrojenog' i 'nepretencioznog' tipa koji nikada nije govorio o svojoj slavnoj sestri i ili o vlastitom glumačkom radu.

- Bio je jako fin dečko, vrlo druželjubiv, bio je umjetnik i glumac. Vrlo prijateljski nastrojen i velikodušan; uvijek bi mi ponudio pomoć - kazala je susjeda i dodala kako je Jansen nestao iz grada, te se ponovno pojavio lani, ali se preselio u drugi stan nekoliko blokova dalje.

- Kada je otišao, vjerojatno je otišao na rehabilitaciju. Iselio se, tata mu je uzeo stvari. Kada se vratio, u početku je izgledao dobro. Izgledao je kao druga osoba. Vratio se uspravljen. Zatim je  krenuo nizbrdo - rekla je susjeda.  Prema policijskom izvješću, Jansenovo tijelo su u njegovom domu otkrila tri prijatelja koji su ga pronašli 'bez reakcije' na stolcu i očajnički su ga pokušavali reanimirati. 

Prijatelji su postali 'zabrinuti' kada se Jansen nije pojavio na unaprijed dogovorenom sastanku i otišli su ga provjeriti u njegovu domu u Nyacku, samo nekoliko koraka od grada Palisadesa, gdje su on i Hayden proveli djetinjstvo.

Po dolasku, prijatelji Benjamin Brown, Joe Fails i Lars Arianti  pronašli su Jansena kako 'jedi uspravno u stolici i ne reagira, i očajnički su ga pokušavali oživjeti. 

Fails je nazvao 911, dok je jedan od ostalih stupio u kontakt s Jansenovim i Haydenovim ocem, Alanom 'Skipom' Panettiereom, koji je stigao na lice mjesta, dok je Brown radio kompresiju prsnog koša. Skip je rekao hitnoj pomoći kako je razgovarao sa svojim sinom telefonom noć prije i da je 'zvučao dobro'.

Kad je hitna pomoć stigla u Jansenov dom, on je ležao na leđima na podu dnevne sobe, nije disao i bio je hladan na dodir od modrice. Hitna pomoć ga je jedino mogla proglasiti mrtvim. Uzrok smrti još nije utvrđen. 

VIDEO proslavljen 53. rođendan diskoteke Saloon

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije