na instagramu

Pokos se oglasila o vezi s Holjevcem, otkrila koji joj je sad stvarno ljubavni status: Napustila sam Hrvatsku

Makarska: Konferencija za medije uoči Europskog prvenstva u ragbiju 7 Championship divizije
Foto: Matko Begovic/PIXSELL
1/6
07.08.2024.
u 09:47

Podsjetimo, Vlatka je u travnju otkrila da uživa u vezi s bivšim ragbijašem te priznala da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled. No, nije potrajalo.

Voditeljica Vlatka Pokos oglasila se na društvenim mrežama, te je potvrdila da više nije u vezi s bivšim ragbijašem i unukom najznačajnijeg zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca, Većeslavom Holjevcem.
"Ponukana brojnim napisima u medijima o prekidu moje veze popraćenim sugestivnim interpretacijama svake moje Insta objave, želim reci sljedeće: da, Većeslav i ja prekinuli smo vezu. O njemu mogu reci sve najbolje, ostali smo u prijateljskim odnosima. Ne, nitko nikog nije želio kontrolirati; to zreli ljudi ne rade", riječi su kojima je Pokos započela podužu objavu i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

 

"Ponekad se u životu sretne dvoje dobrih ljudi, no to ne znači da su dobri i zajedno. Nikad neću razumjeti interes javnosti i medija za moj privatan život ali eto, enigma je riješena. Uostalom, u Hrvatskoj za mene, za sada, nema mjesta u profesionalnom smislu stoga sam opet napustila Lijepu Našu."

VEZANI ČLANCI:

Napisala je da njoj sreća ne ovisi o ljubavi muškarca. "Život u dvoje može biti lijep, ali nikako pod svaku cijenu. Isto tako, sreća i ispunjenost jedne zrele žene, poput mene, odavno ne ovisi o ljubavi muškarca. Najviše od svega na svijetu volim i cijenim svoju slobodu i samostalnost."

Podsjetimo, Vlatka je u travnju za Story otkrila da uživa u vezi s bivšim ragbijašem te priznala da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled. - Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb - rekla je tada. - Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega... Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam i vidi - dodala je atraktivna Vlatka. 

FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

Makarska: Konferencija za medije uoči Europskog prvenstva u ragbiju 7 Championship divizije
1/36

Komentara 29

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
10:56 07.08.2024.

Hahahaha Došla sam. Otišla sam. Došla sam. Otišla sam. 🤣🤣🤣

Avatar brons
brons
10:50 07.08.2024.

Vlatka ostarila si, nisi vise privlacna mlađim muškarcim

JO
JovanC
11:37 07.08.2024.

Veceslav Holjevac nije najznacajniji gradonacelnik grada Zagreba. Dapace, kontraverzna licnost jer je vedrio i oblacio u najcrnije doba nase povijesti, pislije 45. kad su ubijeni desetci tisuca bez suda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije