anita martinović

Pokradena RTL-ova voditeljica! Požalila se na Instagramu: Bio je jadan, nikakav, u raspadu

Foto: RTL/Screenshot
1/13
06.08.2024.
u 15:00

Naime, drski kradljivac počastio se njenim skuterom. Anita je rekla da je skuter nedavno popravila, te ga je planirala voziti na moru.

Anita Martinović, voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' na društvenim je mrežama otkrila ada je žrtva krađe. Naime, drski kradljivac počastio se njenim skuterom. Anita je rekla da je skuter nedavno popravila, te ga je planirala voziti na moru.  "Draga internet sljedbo! Samo da vam informiram o jednom nemilom događaju! Evo, kao poklon za ovaj važan praznik, netko si je poklonio moj skuter! Bio je jadan, nikakav, u raspadu, neregistriran, ali taman sam ga popravila i htjela odvesti na more, pa da imamo za do plaže i dućana. Pa eto dragi lopove, sretan ti Dan pobjede i nadam se da uživaš u svom novom poklonu!", napisala je Anita i dodala:

Foto: Instagram

"Pa evo ako slučajno netko uoči plavi skuter, bez prednjeg blatobrana i registracija na marketu, pliz neka javi... Ako ništa drugo, da čestitam osobi na trudu i angažmanu te nadasve skromnosti!"

Foto: Instagram

U ožujku je u videointervjuu za serijal RTL-a 'Sasvim osobno' progovorila o 'Ljubav je na selu' i što ju je najviše iznenadilo u 16. sezoni te se osvrnula na svoj drugi posao i otkrila da je konačno ostvarila svoju veliku želju. Kazala je i kako su prethodne četiri sezone koje vodi obilježile drama, uzbuđenje, neočekivanost i na kraju ono najljepše - ljubav. 

VEZANI ČLANCI:

- Pa ne bih baš sad rekla da se često čujem s kandidatima, ali povremeno se čujem s Bahricom, Zoran iz Splita se tu i tamo javi, Milan. Neven me zvao kad mu se rodila kćerkica tako da povremeno tu i tamo čujem se s nekima i malo me informiraju o novostima u svom životu, rekla je i progovorila o najvećem iznenađenju protekle sezone.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

- Najveće iznenađenje mi je bilo to što je naš autsajder u jednom trenutku, Miro koji je na početku i ispao, nije dobio dovoljno pisama, na kraju doživio pravu ljubav. On i Gabica su i dandanas sretni u ljubavi, žive zajedno. Kad malo razmišljam unatrag uvijek bude nekih uzbuđenja jer smo stalno na putu. Trenutno mi pada na pamet kad smo snimali u Imotskom. Toliko je jako puhao vjetar. Skoro je otpuhao i opremu i nas i ekstenzije iz moje kose, ali nekako smo se snašli, rekla je i dodala da je počela ostvarivati svoju želju o kućici na moru. 

- Nešto se u svemiru pomaklo i po tom pitanju. Evo, prošle godine sam skupa s bratom kupila apartmančić na moru i sad ga pomalo uređujemo. Daj Bože, da ovo ljeto uspijemo i malo uživati na našem lijepom Jadranu, kazala je Anita Martinović. 

VIDEO Sjećate li se RTL-ova voditelja Marka Lušića? Više nije dio medijskog svijeta i iznenadit ćete se čime se sad bavi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:01 06.08.2024.

policija? rade izvide i ntenzivno tragaju? he he he!

MA
marijanka
17:00 06.08.2024.

Mozda lopov procita ovo ,smiluje se pa ti ga vrati

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
15:46 06.08.2024.

Čestitam na važnoj vjesti , nadam se da su je prenijele sva svjetske agencije , ili batem one u balkanskoj krčmi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije