nakon dvije godine

Kraj ljubavi! Prekinuli domaća glumica i glazbenik: 'Više nismo zajedno'

Foto: Instagram
1/14
06.08.2024.
u 12:01

Vijest o prekidu potvrdila je glumica koja je rekla da svog bivšeg dečka poštuje.

Nakon dvije godine veze prekinuli su glumica Mada Peršić i glazbenik Emil Kirbiš. Vijest o prekidu potvrdila je glumica koja je rekla da svog bivšeg dečka poštuje. "Emil i ja više nismo zajedno, ali poštujem ga i zahvalna sam na vremenu provedenom zajedno. Bilo je puno jako lijepih stvari. Imam simpatiju", izjavila je Peršić za Story.

Podsjetimo, par je krajem svibnja 2022. objavio da je zajedno. Na društvenoj mreži Instagram podijelili su zajedničke fotografije. "GreenPeace & Love", napisali su pokraj objave, na fotografijama se vidjelo koliko su prisni, a nisu sakrili ni poljubac.

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo da je Emil kantautor i frontmen grupe Sanremo, a Mada je članica ansambla kazališta Gavella. Peršić je 2013. godine završila medicinu, a zatim je otkrila da  to nije njezin poziv i upisala Akademiju dramskih umjetnosti. Na svojim društvenim mrežama voli se šaliti tako da je jednom otkrila da je sanjala da su se ona i ministar Vili Beroš zaljubili. I sama se jednom našla u glazbi, a 2019. godine objavila je pjesmu "Glumica". Lijepu glumicu javnost je imala priliku gledati i u showu "Hrvatski top model" 2010. godine na koji se prijavila tijekom studija.

FOTO Kakvo društvo! Kolinda i Jakov pozirali pokraj hollywoodskih glumaca na Olimpijskim igrama

1/23

Komentara 7

Avatar Marko
Marko
13:55 06.08.2024.

Glumica i glazbenik za koje nitko nije čuo.Šta može poći po zlu?

PA
pan-am
13:49 06.08.2024.

Prodajem drva za ogrijev!!

ED
edvardl
14:02 06.08.2024.

Prekinuli i moji susjedi, ne znam im ime kao ni ovima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije