Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sviđaju im se

Pokrenuta peticija protiv nastupa Leta 3 na Euroviziji: Ovako bolesno ispiranje mozga mora se zaustaviti

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/13
16.02.2023.
u 11:28

Ova se peticija nalazi na online platformi peticijeonline i nije poznato tko ju je pokrenuo te zasad ima 654 online potpisa. Korisnici platforme uz potpis su dali i objašnjenja zašto ne žele da Let 3 predstavlja Hrvatsku na Euroviziji, a neke od tih komentara smo i izdvojili.

Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" pobijedio je na ovogodišnjoj Dori i predstavljat će nas u Liverpoolu na izboru za pjesmu Eurovizije. Skladba riječkog benda izazvala je odobravanje i oduševljenje jednog dijela publike koji čvrsto vjeruje kako konačno imamo pjesmu s kojom ćemo nakon dugo vremena doći i do finala, ali s druge strane ima i nezadovoljne publike koja nije nimalo oduševljenja pjesmom i nastupom Leta 3. Njihovo nezadovoljstvo je toliko da su odlučili potpisati i peticiju naziva "Ukinimo nastup Let 3-a" na Euroviziji". Ova se peticija nalazi na online platformi peticijeonline i nije poznato tko ju je pokrenuo te zasad ima 654 online potpisa.

Korisnici platforme uz potpis su dali i objašnjenja zašto ne žele da Let 3 predstavlja Hrvatsku na Euroviziji, a neke od tih komentara smo i izdvojili. 

"Sramota za Hrvatsku. Ne želim da Let 3 predstavlja Hrvatsku na Euroviziji. Ne podržavam ni jedan tip nepravde...!!! Ovo je sramota. Potpisujem jer se slažem da nas NE predstavlja LET 3 na Euroviziji. Smatram nastup grupe Let 3 nakaradnim, pogotovo za oči maloljetne djece! Ovako bolesno ispiranje mozga se mora zaustaviti pod hitno! Potpisujem jer ovakvi ne mogu predstavljati nas Hrvate. NE želim da mene predstavljaju igdje ovakvi nekvalitetni muzikanti – lakrdijaši. Ovo nisu osobe koje bi predstavljale Hrvatsku na Euroviziji. Nismo mi idioti kakvim nas ovi predstavljaju. Strašno. Promoviraju satanizam. Zar uopće treba objašnjenje?! Užas živi, sramota, mene ne predstavljaju. Iskreno pjesmu nisam ni poslušala jer ne pratim Doru, ali kad vidim kako izgledaju, to mi je dovoljno. Ne želim da moju zemlju predstavljaju muškarci koji se odijevaju poput žena makar to bio i samo dio showa", piše u objašnjenju uz potpise.

Let 3 zasada odlično stoji na kladionicama i mnogi ih vide u finalu i odmah po završetku Dore došli su pod radar obožavatelja Eurovizije koji su bili ugodno iznenađeni što će nas Let 3 predstavljati na Euroviziji i po mnogima je upravo "Mama ŠČ" jedan od najvećih favorita ovogodišnjeg natjecanja.

VIDEO Let 3: Traktor nema veze s time što se u Srbiji podmeće u medijima, očekujemo od njih 12 bodova

 

 

Ključne riječi

Komentara 52

Avatar spremno zidam
spremno zidam
12:34 16.02.2023.

Haahahahhha… peticija online skupila 654 potpisa a video skupio gotovo 3 milijuna pregleda …..Ako ih zabrane, napravit ce im najvecu mogucu promociju…

Avatar Carbonado
Carbonado
12:56 16.02.2023.

Ovo je kao da se piše peticija protiv slanja kulena na festival suhomesnatih proizvoda... Kulen pripada tamo, a degenerici pripadaju na Eurosong.

LU
lunar777
12:04 16.02.2023.

Let 3 u biti zaslužuju tu paradu progresivizma (levičarenje, promocija lgbt i rodne ideologije, Woke bulšit itd) u što se pretvorila eurovizija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije