priznala je krivnju

Popularna glazbenica zbog svađe u striptiz klubu dobila 15 dana rada za opće dobro

Rapper Cardi B departs the Queens County Criminal Court in New York
Foto: AMR ALFIKY/REUTERS
1/13
16.09.2022.
u 18:25

Glazbenica je u priopćenju koje je objavila u četvrtak kazala kako je u prošlosti radila greške te da se ne srami priznati krivnju za svoje postupke. -Ti događaji me ne definiraju kao osobu i ne pokazuju kakva sam ja osoba.

Slavna reperica Cardi B (29), pravog imena Belcalis Marlenis Almánzar priznala je krivnju za svađu u njujorškom striptiz klubu 2018. godine te će morati odraditi 15 dana rada za opće dobro. Cardi je priznala krivicu za napad i bezobzirno ponašanje, kazali su iz Queens District Attorney's ureda.

Glazbenica je u priopćenju koje je objavila u četvrtak kazala kako je u prošlosti radila greške te da se ne srami priznati krivnju za svoje postupke. -Ti događaji me ne definiraju kao osobu i ne pokazuju kakva sam ja osoba -  kazala je.

Rapper Cardi B appears at the Queens County Criminal Court in Queens, New York, U.S., September 15, 2022. Dennis A. Clark/POOL via REUTERS Photo: POOL/REUTERS
Foto: POOL/REUTERS

Podsjetimo, Cardi je u studenom prošle godine rodila je sina Wavea, a osim malenog Wavea sa suprugom reperom Offsetom (30) pravim imenom Kiari Kendrell Cephus, ima i kćer Kulture Kiari. U njihovom braku česte su trzavice pa je Cardi svojedobno podnijela zahtjev za razvod od supruga, a bili su razdvojeni nekoliko puta.  Ona ga je u prosincu 2018. optužila za nevjeru jer je dogovarao seks utroje, samo pet mjeseci nakon rođenje njihove kćerkice. No, Cardi mu je ubrzo oprostila, a na Instagramu je napisala kako nikome ne mora polagati svoje račune.  On ju je nakon toga navodno ponovno prevario. 

Cardi je Offsetovo ime tetovirala na stražnjoj strani lijeve noge, a razmišljala je da to napravi i na vagini. No, odustala je jer je svoju intimnu zonu već jednom podvrgnula laserskom tretmanu. 

VIDEO Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije