odmaraju na jadranu

Popularne voditeljice hvale se savršenim tijelima: Koja vam je draža?

renata sopek, ecija ivušić
Foto: Instagram
1/3
09.08.2015.
u 12:24

Voditeljica Renata Sopek objavila je sliku s plaže na kojoj zavodljivo pozira u ružičastom badiću, dok Ecija Ivušić s Brača zavodi u uskoj žutoj haljini

Poznate Hrvatice kao da se natječu koja će objaviti seksepilniju fotografiju na Instagramu. Voditeljica Renata Sopek objavila je tako sliku s plaže na kojoj zavodljivo pozira u ružičastom badiću.

Ona trenutačno odmara na Pagu, a boravak na plaži iskoristila je kako bi svima pokazala svoje isklesano tijelo.

Voditeljica Ecija Ivušić objavila je pak fotografije s Brača gdje pozira u uskoj žutoj haljini. Za izlazak je odabrala i plave sandale, a pod fotografije na Instagramu dobila je samo riječi hvale.

>> Ecija Ivušić i njezino bezgrešno izdanje!

Komentara 10

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:51 09.08.2015.

pricate o zenama sa savrsenim tijelima, a uz tekst postavite fotografije ove dvije prosjecne. Gdje su te savrsene, da mozemo izabrati koja bolje izgleda?

BR
brukic
19:02 09.08.2015.

Who cares?

BO
Bombarder
14:47 09.08.2015.

Evo ne znam koja mi je draža, morao bi probat obje pa onda reć :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije