Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosan otac

Poseban dan za slavlje u životu Marina Miletića i Kristine Krepele: Razmijenili ljubavne poruke

Foto: Instagram screenshot
1/10
22.12.2023.
u 20:30

Saborski zastupnik Marin Miletić podijelio je na Instagramu divnu vijest! Njegova starija kći Marta diplomirala je, a emotivna partnerica Kristina Krepela i on razmijenili su ljubavne poruke u komentarima ispod objave.

Političar i saborski zastupnik Marin Miletić na društvenoj mreži Instagram pohvalio se velikim uspjehom svoje kćeri. Miletić se sa svojom starijom kćeri Martom fotografirao ispred ulaza na Pravni fakultet te otkrio sretnu vijest pratiteljima – da mu je kći diplomirala! 
- Velik dan danas u mojoj obitelji. Starija kćer, moja Marta, diplomirala na Pravnom faksu, postala magistra prava. Ponos si mi ogromni Marta. Radujemo se svi Mimi koji te volimo i koji smo uz tebe. A ima nas. Raduje se i mama s Neba. Leti dalje i ne spuštaj si krila – napisao je ponosan otac.

U komentarima ispod objave brzo se javila i njegova emotivna partnerica glumica Kristina Krepela.  – Bravo Mimiiii – komentirala je glumica, a ono joj je uzvratio romantično. – Feštat ćemo na svečanoj promociji ljubavi – odgovorio joj je Miletić, a ona je zatim napisala – Obavezno! Jedva čekam ljubavi moja! – napisala je Krepela. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, političar je inače otac dvije kćeri – Marte i Lucije koje je dobio s pokojnom suprugom Danijelom, koja je preminula u rujnu 2021. godine nakon duge i teške bolesti. Inače, njegove kćeri, 23-godišnja Marta i šest godina mlađa Lucija odlično su prihvatile glumicu Kristinu Krepelu kao novu partnericu njihova oca, a nekoliko puta su na društvenim mrežama zajednički i pozirali. 

Marin je očito pronašao sreću s Kristinom, a koliko su zaljubljeni par više ne skriva ni u javnosti ni na društvenim mrežama. Ipak, još uvijek se nisu odlučili na komentiranje njihova ljubavnog odnosa. 

VIDEO: Anđa Marić: 'Nikada neću zaboraviti Božić kada smo gledali kako se časte, dok smo mi bili neostojni poziva za stol'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije