uživao s djecom

Poveo ih na teniski meč: Goran Ivanišević brižan je otac

goran ivanišević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.02.2014.
u 11:33

Na jučerašnje polufinale PBZ Zagreb Indoors turnira Goran Ivanišević poveo je svoje djece, devetogodišnju Amber i šestogodišnjeg Emanuela

Goran Ivanišević brižan je otac. Naš proslavljeni tenisač ovih dana većinu energije ulaže u PBZ Zagreb Indoors turnir, koji se odvija u Domu Sportova, a na jučerašnje polufinale, poveo je svoje djece, devetogodišnju Amber i šestogodišnjeg Emanuela.

Ivanišević je tijekom meča Haas-Evans pažnju posvećivao svojoj djeci, s kojom je komentirao teniski susret. Dok mu je Amber pričala, pobjednik Wimbledona strpljivo je slušao, a sin Emanuel dio susreta gledao je iz Ivaniševićeva zagrljaja.

I nakon razvoda od bivše supruge Tanje Dragović, Ivanišević aktivno sudjeluje u odgoju djece, a nije rijetkost bivše supružnike vidjeti kako zajedno bodre svoju djecu tijekom njihovih slobodnih aktivnosti.

>>Goran Ivanišević i Tatjana Dragović bodrili sina 'nogometaša'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije