Od ponedjeljka

Povratak "Sulejmana" - novi prinčevi donose nemir u palaču

'suljo5_nnn_sce_290813'
Foto: promo
1/6
07.09.2013.
u 14:42

Od ponedjeljka se na RTL-u nastavlja prikazivati treća sezona koju će obilježiti odlazak Meryem Uzerli, a u Turskoj se već snima četvrta sezona s novim likovima

S nestrpljenjem su mnogi čekali kraj ljeta samo kako bi ponovno uživali u seriji "Sulejman Veličanstveni" koja se od nedjelje 8. rujna vraća na program RTL-a. Tada će u popodnevnim satima biti reprizirane posljednje dvije epizode koje smo gledali na proljeće, a koje je obilježio povratak Bali-bega. U ponedjeljak 9. rujna u 20 sati kreću novi nastavci druge polovice treće sezone. Spletke iz palače Topkapi prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka, i to po dvije epizode.

U novim nastavcima gledatelji će vidjeti kako je Hurem pomogla Rustemu da postane veliki vezir, koliko je prislina udaja za Rustem-pašu umjesto Malkočoglua rasplakala Mihrimah, nove spletke Lutfi-paše i sultanije Šah te Nigarinu bolnu potragu za kćeri.

I Mustafa umire

Ono što je u trećoj sezoni obilježilo i seriju, ali i uzburkalo cijelu tursku javnost, odlazak je Meryem Uzerli koja je igrala Hurem. U seriji će biti prikazan njezin odlazak na smrtonosni put, no s njega će se čudom vratiti u finalnoj epizodi sezone. I to puno starija! Hurem će, naime, u novoj, četvrtoj sezoni igrati 48-godišnja Vahide Gördüm.

Ekipa "Sulejmana" na set se vratila krajem kolovoza, a prije nekoliko dana u javnost je izašla i najava za četvrtu sezonu u kojoj se vidi kako Mustafa, prvi sultanov sin, umire. Kako stoji u najavi, prvi nastavak nove sezone u Turskoj će biti prikazan 12. rujna. U njoj će se prvi put pojaviti i novi glumci s kojima stižu dramatični zapleti. Sulejmanova nasljednika princa Selima igra Engin Öztürk kojeg smo upoznali u seriji "Izgubljena čast", dok će princa Bajezida igrati mladi Aras Bulut İynemli.

Problemi s vrućinom na setu

A iako su se gledatelji pobojali da u novim nastavcima neće biti atraktivnih ženskih likova, zgodna Merve Boluğur koja će igrati Selimovu ženu Nurbanu pobrinula se da ne bude tako. Upravo je Merve na snimanju prvih epizoda imala najviše problema, i to zbog vrućine. Na setu nema klima-uređaja, a zbog teških haljina koje nosi znojila se, što se primijetilo i na prvim službenim fotografijama nove sezone.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije