NA INSTAGRAMU

Poznata Hrvatica u Vatikanu nasred ulice podigla haljinicu i pokazala previše: 'Slika od milijun dolara!'

Foto: Instagram screenshot
1/14
25.10.2023.
u 22:00

Deniss Grgić se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultrakratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala malo previše. "Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", pisali su joj u komentarima pratitelji.

Hrvatska akademska slikarica Deniss Grgić trenutačno uživa u Rimu, odakle svakodnevno dijeli fotografije na svojem Instagramu. Deniss pokazuje kakao uživa, a otkrila je i da je odlučila posjetiti Vatikan. No, tijekom poziranja za fotografiju dogodila joj se mala neugodnost te je na ulici priredila pravi show. Naime, Deniss se Vatikanom provozala na skuteru, a nosila je ultrakratku haljinu koju je u jednom trenutku podigla i pokazala malo previše. "Slika od milijun dolara!", "Je li ti hladno?", "Jao!", "Haha, totalni vrh!", "Ma zna se što je prava hrvatska ljepotica", pisali su joj u komentarima pratitelji. 

 

Inače, Deniss na Instagramu često objavljuje svoje provokativne fotografije, a prati je više od 90 tisuća ljudi. Zbog svoje sličnosti s poznatom holivudskom ljepoticom stekla je i nadimak hrvatska Megan Fox

Podsjetimo, Deniss je šira publika upoznala u showu 'Ples sa zvijezdama', a ona je prva napustila natjecanje. Deniss je plesala s Jakovom Bijelcem, a u eliminacijama su se našli zajedno s Emilijom Kokić i njezinim mentorom Patrikom te Alenom Liverićem i njegovom mentoricom Elom. Žiri je od ispadanja spasio Alena i Elu, a publika je odlučila da natjecanje nastavljaju Emilija i Patrik pa su Deniss i Jakov prvi morali napustiti show ne skrivajući razočarenje. - Malo je tuga, ali što je tu je. Mi nastavljamo treninge- kazao je Jakov nakon ispadanja, a s njim se složila i Deniss.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Objavljenje nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
00:43 26.10.2023.

Skroz besmisleno. Ta Denis u Vatikan ne može ni priviriti. Ove slike su sa rimskih ulica pokraj Vatikanskih zidina visine minimum 10 metara.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:27 26.10.2023.

Denissss .. . na slici je pokazala glavu u kojoj nema sve što joj treba pa računa li računa ... a s tom glavom uspjet će uhvatiti kakvog sineka od HDZ-a, ali na kratko vrijeme, naravno.

HO
homofobic
04:37 26.10.2023.

Jeftina flojsica! Na Splavnici bi joj cjena bila: Grah salata i pola koraka jegera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije