ISKRENO PRIZNANJE

Poznata srpska glumica šokirala javnost: 'Šmrkala sam puno kokaina, mislila sam da mogu proći kroz zid'

Beograd: Promocija romana "Elitna prostitutka istinita priča" Jasmine Ane
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
1/4
06.11.2022.
u 19:00

Eva Ras (81) otkrila je kako se na kokain navukla kada je imala samo 20 godina i bila udana za prvog supruga s kojim je studirala na Fakultetu dramskih umjestnosti, i koji je bio narkoman

Poznata srpska glumica Eva Ras (81) šokirala je javnost javnim priznanjem kako se u mladosti drogirala, te da je prošla pakao zbog kokaina. 

Prije nego što se udala za slikara Radomira Stevića Rasa, Ras je bila u braku s muškarcem čiji identitet ne želi otkriti u javnosti, a zbog njega se počela drogirati.

- Moj prvi suprug, s kojim sam studirala na Fakultetu dramskih umjetnosti, bio je narkoman. Nisam znala za to dok smo hodali, saznala sam tek kad smo se vjenčali. U 1960-ima smo narkomanima nazivali samo one koji su se liječili od droga, a ne one koji su ih koristili. Zato su mnogi smatrali da drogiranje nije ništa strašno, započela je Eva svoju za ispovijest za Informer,  objašnjavajući kako se prvi put drogirala:

– Muž me nikada nije nagovarao da to učinim. Međutim, droga se vukla po stanu i gledla sam kako je uzima. Rekla sam mu jednom da i ja želim probati. On mi je odgovorio da ne želi tome svjedočiti i da ja to učinim dok on nije kod kuće. I jesam. Šmrkala sam taj prah, bio je kokain. Imala sam 20 godina kada sam prvi put probala drogu, rekla je Ras i opisala da nakon uzimanja narkotika nije znala za sebe te da danima nije jela ni spavala.

- Kada bih se nadrogirala, pomislila bih da mogu proći kroz zid. Opipala bih zidove i činili su se mekima. Taj bi čudan osjećaj u glavi trajao danima. Dva dana nisam jela, pila, spavala ili piškila. Nisam imala fizioloških potreba. Kad bih zatvorila oči, vidjela bih čudna priviđenja. To je bilo jezivo.

-Povratila sam od psihičkog gađenja, jer sam se izgubila u svemu tome - rekla je Eva. Glumica je prestala uzimati kokain jer nije željela postati ovisna.

- Prošli su tjedni dok nisam došla k sebi. Kad sam shvatila da čvrsto stojim na zemlji i da zid nije mekan, znala sam da sam dobro. Razvela sam se od prvog muža i prestala se drogirati. Neću pričati o njemu i otkrivati ​​tko je on. On ima svoj život i nemam mu ga pravo zagorčavati. Ne samo njemu, nego i njegovoj djeci i unucima, rekla je Ras. 

VIDEO: Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila tulum za nekoliko tisuća obožavatelja 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Moodleen
Moodleen
20:50 06.11.2022.

Poznata srbska glumica, legendarni srbski sportaš, poznati srbin ... svakodnevna klasika hartijice, nekad kvalitetnih novina. Nekad!! Još se samo možemo nadati da ne bude uskoro i objava na onom vašem pismu. Legendarnom, naravno...

BL
bloom
20:40 06.11.2022.

Jos ti šmrčeš stara

BR
Bruce
22:21 06.11.2022.

Nikad nije ni djelovala kao da se prestala drogirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije