JACK E- LEE

Poznati glazbenik upucan dok je šetao psa, navodno je slučajna žrtva

Jack E. Lee
Foto: Instagram
1/4
16.10.2024.
u 22:00

Lee je potpuno pri svijesti i dobro se osjeća na odjelu intenzivne njege u bolnici u Las Vegasu. Očekuje se da će se potpuno oporaviti", rekao je predstavnik. Pucnjava se dogodila dok je Lee vani šetao svog psa i vjeruje se da je bila potpuno nasumična, kazao je predstavnik glazbenika

Rock gitarist Jake E. Lee (67), najpoznatiji po suradnji s Ozzyjem Osbourneom, hospitaliziran je u nakon što je jučer upucan više puta"u Las Vegasu, rekao je predstavnik glazbenika za CNN u izjavi.

“Lee je potpuno pri svijesti i dobro se osjeća na odjelu intenzivne njege u bolnici u Las Vegasu. Očekuje se da će se potpuno oporaviti", rekao je predstavnik. Pucnjava se dogodila dok je Lee vani šetao svog psa i vjeruje se da je bila potpuno nasumična.

Policajci su reagirali na incident s pucnjavom u bloku 11000 u ulici Alora" oko 2:42 ujutro u utorak. Pronašli su mušku žrtvu koja je zadobila očigledne rane od vatrenog oružja. Muškarac je prevezen u bolnicu. Istraga je u tijeku i u ovom trenutku nema uhićenja, stoji u priopćenju policije. 

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

Jack E. Lee
1/43

Lee je veteran rock gitare, a s Osbourneom 80-ih godina prošlog stoljeća. Kasnije je osnovao heavy metal grupu Badlands s bivšim članovima Black Sabbatha Rayom Gillenom i Ericom Singerom. Svoj bend Red Dragon Cartel osnovao je 2013. godine.
Nakon vijesti o pucnjavi, prijatelji i obožavatelji oglasili su se u utorak na društvenim mrežama kako bi glazbeniku poželjeli nesmetan oporavak.

"Prošlo je 37 godina otkako sam vidio Jakea E. Leeja, ali to još uvijek ne umanjuje šok što sam čuo što mu se danas dogodilo. To je samo još jedan besmislen čin oružanog nasilja", rekao je frontmen Black Sabbatha Ozyy Osburne.

"Svoje misli šaljem njemu i njegovoj prekrasnoj kćeri Jade", dodao je Osbourne. "Samo se nadam da će biti dobro."

"Razmišljam i molim se za Jakea E. Leeja", rekao je Mark Strigl, koji vodi kanal Ozzyja Osbournea na SiriusXM-u.

"Želim svom prijatelju, Jakeu E. Leeju, potpun i postojan oporavak", rekao je agent David Maida u objavi na X-u.

“Upravo sam čuo za Jakea E Leeja. Drago mi je čuti da mu je dobro,” rekao je gitarist Night Rangera Brad Gillis u objavi na društvenim mrežama u utorak. "Moje misli su s tobom, prijatelju!"

"Ljubav i molitve mom prijatelju Jakeu E. Leeju - brzo ozdravi brate", objavio je glazbenik Matt Gibson. 

VIDEO: Gledatelji oštro o Martininom zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije