INCIDENT U LOS ANGELESU

Poznati komičar napadnut na pozornici tijekom nastupa, priveden naoružani muškarac

Film "Dave Chappelle: The Closer" (2021)
Foto: /PICTURELUX
1/4
04.05.2022.
u 10:03

Chapelle je nastupao u Hollywood Bowlu u Los Angelesu u sklopu Netflix Is A Joke festivala, kada se incident navodno dogodio pred kraj stand-up showa. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako komičar stoji na pozornici dok ga muškarac iznenada juri sa strane

Poznati stand-up komičar Dave Chappelle (48) napadnut je sinoć tijkemo nastupa, kada je nepoznati muškarac skočio na njega i oborio ga na zemlju. 

Chappelle je nastupao u Hollywood Bowlu u Los Angelesu u sklopu Netflix Is A Joke festivala, kada se incident navodno dogodio pred kraj stand-up showa. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako komičar stoji na pozornici dok ga muškarac iznenada juri sa strane.

 

Na drugoj snimci se navodno vidi kako je muškarac priveden od strane zaštitara na mjestu događaja.
Policija Los Angelesa potvrdila je za američke medije da je reagirala na incident u Hollywood Bowlu oko 22:45 po lokalnom vremenu,  a priveden je muškarac koji je navodno bio naoružan pištoljem i nožem.  

 

Čini se da je Chappelle ostao neozlijeđen u napadu, a video objavljen na društvenim mrežama pokazuje kako nastavlja s showom.

Podsjetimo, Chappelle je krajem prošle godine oštro je kritiziran zbog kontroverznih šala o transrodnim osobama u novom Netflixovom specijalu 'The Closer'.  U specijalu je tvrdio kako nema ništa protiv transrodnih osoba prije nego je krenuo govoriti o njima.

- Rod je činjenica. Svaka osoba u ovoj prostoriji i svaka osoba na Zemlji morala je proći između nogu žene da bi bila rođena. To je činjenica. Sad, ne kažem da transrodne žene nisu žene, samo kažem kako njihove vagine... shvaćate što mislim? Ne kažem da to nisu vagine. Imaju okus po vagini, ali to nije to, je li tako? - rekao je Chappelle. 

VIDEO: Objavljene snimke s Livajine svadbe 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije