Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava u Cinestaru

Brojni poznati pohrlili na otvorenje 12. Oscar revije. Evo tko je sve stigao!

oscar revija
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/27
21.01.2016.
u 07:50

U filmovima koji su nominirani za najprestižniju filmsku nagradu uživali su brojni poznati Hrvati, od političara,redatelja, pjevača, voditelja sve do poznatih domaćih dizajnera

Ususret dodjeli Oscara koja će se održati 28. veljače u Los Angelesu sinoć je u Cinestaru započela 12. Oscar revija.

U filmovima koji su nominirani za najprestižniju filmsku nagradu uživali su brojni poznati Hrvati, od političara,redatelja, pjevača, voditelja sve do poznatih domaćih dizajnera.

Branimir centar vrvio je poznatim licima među kojima su se isticali Jadranka Kosor, Anja Alavanja, Ivana Marić, Irena Škorić, Ecija Ojdanić, Borna Rajić, Aleksandra Dojčinović, Željka Ogresta i Dubravko Merlić.

Tko je još sinoć uživao u najvećim prošlogodišnjim filmskim ostvarenjima, pogledajte u našoj galeriji!

Inače, Oscar revija koja je započela sinoć održava se sve do 31. siječnja, a na njoj će biti prikazano 15 filmova, među kojima su i premijere filmova „Povratnik“ s Leonardom DiCaprijem u glavnoj ulozi, „Soba“, „Joy“ i „Dankinja“

>>Ususret Oscarima diljem Hrvatske započinje 12. Oscar revija

Ključne riječi

Komentara 1

HH
helgin@hogar
08:39 21.01.2016.

idolopklonstvo oskaru nasih kvazizvijezdica!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije