Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA UDARU KRITIKA

Pratitelji napali Lanu Jurčević zbog detalja s koncerta, ona odmah odgovorila

Foto: instagram
1/8
04.06.2024.
u 11:27

U ostatku reakcija pratitelji su čestitali pjevačici povratak na scenu nekoliko mjeseci nakon što se porodila i postala majka malene kćerkice Mayle Lily.

Domaća poduzetnica i pjevačica Lana Jurčević (39) nedavno se vratila nastupima uživo nakon poroda. Za svoj povratnički koncert izabrala je Maribor, a dio atmosfere pjevačica je podijelila na svom Instagram profilu. 

Ispod objave nizali su se uglavnom pozitivni komentari, no jedna je obožavateljica primjetila kako Lana na nastupu nosi periku te ju upitala koji je razlog tome. - Život je lakši - kratko je odgovorila Jurčević i naišla na veliku podršku ostatka pratitelja. Međutim, radoznali fanovi nisu se zaustavili na prvom pitanju, nego nastavljaju: - Možda, ali su tvoje tolike kvalitete da se vide iz aviona, bolje nosi svoju kosu kakva god da je - poručili su 39-godišnjoj Zagrepčanki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

- Nitko nije savršen - zaključuje novopečena majka uz priložen emotikon srca. U ostatku reakcija pratitelji su čestitali pjevačici povratak na scenu nekoliko mjeseci nakon što se porodila i postala majka malene kćerkice Mayle Lily

Podsjetimo, Lana sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama često dijeli novosti iz osobnog i profesionalnog života. Zadnjom objavom na Instagramu dodatno je animirala pratitelje. 

VEZANI ČLANCI:

Naime, 39-godišnja Zagrepčanka objavila je selfie uz koji je u opis postavila pitanje - Pogodite šta sam radila u subotu? - zagonetno je upitala pjevačica. Naravno, time je pokrenula lavinu komentara u kojima su ljudi nudili dosjetljive odgovore.

- "Gdje god da si bila širila si ljubav oko sebe", "Čemu pogađati kad neće odgovoriti...", "Ošišala šiške?!", "Da nije bio možda koncert?", "Imala si koncert i čuvala malu princezu", "Koncert u Sloveniji" - neki su od pokušaja zaintrigiranih fanova. Dio ih je pogodio, jer je Jurčević u subotu nastupila u Mariboru zajedno s Letećim odredom i Mineom

Pjevačica je krajem prošle godine postala majka djevojčice, koju ima s višegodišnjim partnerom Filipom Kratofilom. Roditelji su ime kćerkice odlučili držati u tajnosti, što je izazvalo veliki interes obožavatelja, a Lana je prije nekoliko dana najavila da će ga sada otkriti.

GALERIJA: Lana Jurčević održala prvi koncert nakon što je postala mama: 'Zvali me u izlazak'

1/19

- Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to ‘slučajnosti’ i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli... Ali, očito joj je to ime bilo suđeno. 'Snaga u bitci' - dodala je uz snimku na kojoj se ističe ime "Mayla Lily". U samom videu dodala je i da je ime odlučila tetovirati na podlaktici, jer su je tijekom čuvanja trudnoće na tom mjestu pikali više od 120 puta. "Njeno ime na putu do srca", dodala je.

Sa svojim partnerom i ocem djeteta u vezi je od 2017. godine. Filip vješto izbjegava javnost, a o njemu se zna da je specijalist digitalnog marketinga te direktor Lanine tvrtke La piel. Ipak, u posljednje vrijeme sve češće se može vidjeti na fotografijama koje influencerica dijeli na svojim medijskim platformama.

VIDEO: Euroviziju su dijelile minute od neviđenog skandala, u javnost isplivali detalji

Ključne riječi

Komentara 1

HR
hrza
12:32 04.06.2024.

Ljubomorni zbog njenog dobrog izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije