Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Mura Klara i Marko nakon zaruka otkrili: 'Vjenčanje će biti za godinu dana, a želimo i djecu'

Foto: RTL
1/15
04.06.2024.
u 08:34

Zaruke su se odvile na ceremoniji odluke gdje je Marko nakon svojih zavjeta kleknuo te Muru Klaru upitao sudbonosno pitanje, a ona je odgovorila s: "Naravno!“ Potom su otkrili kako se osjećaju i koji su im planovi za dalje.

Za Muru Klaru i Marka moglo bi se reći da su imali uspješno putovanje u sociološkom eksperimentu "Brak na prvu“. Njih dvoje u show su ušli naknadno, no brzo su kliknuli, a na kraju eksperimenta su se i zaručili. Zaruke su se odvile na ceremoniji odluke gdje je Marko nakon svojih zavjeta kleknuo te Muru Klaru upitao sudbonosno pitanje, a ona je odgovorila s: "Naravno!“. Nakon zaruka, par je za RTL.hr otkrio planove i kako se osjećaju. 

"Osjećam se savršeno, predivno se osjećam. To je nešto posebno", rekla je Mura Klara, a  i Marko je istaknuo da je sretan jer je nju usrećio.  Par je otkrio i da  njih dvoje vjenčanje planiraju za godinu dana, te da žele da bude isti datum kao i u sociološkom eksperimentu. "Imala sam osjećaj da će me zaručiti, ali nisam mislila da će to biti u sociološkom eksperimentu. Svakako me iznenadio. Jednostavno to nisam očekivala. Kao iz stopa sam rekla 'da', nije bilo nikakvih sumnji. To sam iskreno i čekala", dodala je Mura Klara. Što se zajedničkog života tiče, kazali su da su razgovarali puno o tome, a Marko je istaknuo da će se zbog ljubavi vratiti u Hrvatsku. 

Otkrili su i kako su razmišljali o djeci. "To nam je bio i glavni klik, kada smo oboje shvatili da želimo imati djecu. Ne odmah, ali dok se sve posloži. Definitivno ćemo ih imati jednog dana", rekao je Marko.

Podsjetimo, prije zavjeta Marko se svojoj dragoj obratio putem društvenih mreža. Marko je  podijelio dirljivi trenutak. "Postala si moj svijet", poručio je uz fotografiju na kojoj se grle. Markovi pratitelji poželjeli su im sreću. "Prekrasno vas je bilo pratiti! Želim vas svu sreću i da što prije živite skupa gdje god se dogovorite. Drago mi je da ste se pronašli i zaljubili", "Neka traje", "Sretno", "Neka vam se sve želje ostvare ! Puno zdravlja, sreće i veselja. Zaslužili ste, Marko i Mura", poručili su u komentarima. 

Inače, Marko i Mura Klara ranije su otkrili stručnjacima kako njoj nije zasmetala njegova prošlost.  "Razumna sam osoba i ne osuđujem ljude na prvu. To priznanje je u meni probudilo emocije koje su nas povezale i potvrdilo mi je da ću uvijek biti tu uz njega, a on to neće ponoviti", ispričala je Mura Klara. Marko je priznao da se bojao otkriti joj takve stvari. "Bojao sam se, no ona me shvatila kao nitko do sada, razumjela me jer je ona prošla nešto, ne slično, no jednako teško", rekao je. 

1/9

Par, koji je napravio zajedničku tetovažu, istaknuo je da se između njih dogodila ljubav. "Vidim se s njom u daljnjoj budućnosti i ponosan sam što sam ušao u eksperiment", rekao je Marko, a Mura Klara se nadovezala rekavši kako želi provesti život s njim. "Tek sad počinje pravi posao – izvan ovoga", zaključio je Marko. 
Mura Klara i Marko i ranije su razgovarali o budućnosti svog odnosa, točnije o planovima nakon izlaska iz sociološkog eksperimenta. ''Kako ćemo dalje? Hoćeš li ti moći biti bez mene kada ja radim?'', upitao je Marko Muru Klaru, a ona je odgovorila kako nije sigurna. 

''Teško će mi biti, no vratit ćeš se ti čim prije'', rekla je. Marko smatra kako će razdvojenost biti teška za Muru Klaru.  ''Ti ćeš se vratiti u Čakovec, kod mene'', rekla je Mura Klara. ''Stan imamo, jedino moraš pronaći posao'', dodala je, a Marko se našalio kako je ona već sve isplanirala. ''Pa da, vidiš da sam i stan kupila prije ulaska u eksperiment'', našalila se Mura Klara. 
 
Marko je zaključio da je lijepo što misli na budućnost. ''Bit će to test za našu ljubav, jer teško je biti s nekim tko je kilometrima udaljen od tebe'', rekla je Mura Klara te dodala kako je ponekad i dobro da su malo odvojeni kako bi spoznali koliko znače jedno drugome. 
Također,  potvrdila je kako je spremna na sve. ''Ako sada to nije to, onda neće ni s kim ni biti. Treba mi netko energičan poput tebe da me nasmijava i pokreće'', rekla je i dodala kako joj je došao kao melem na ranu te izvukao iz ponora. 

VIDEO Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u Dubrovniku

Komentara 1

OL
olujasviholuja
09:31 04.06.2024.

Svi koji se tetoviraju, moraju najprije otići psihijatru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije