masterchef

Predosjetila sam izlazak iz showa, ali nisam razočarana

'silvia_nnn_sce_151012'
''
16.10.2012.
u 08:00

Silvia Ravenšćak Mešanović opet bi ćufte spremila na isti način jer je slijedila upute. Unatoč svemu tvrdi da nikome ništa ne zamjera

– Prije podjele uloga rekla sam Časlavu da me zove u eliminacijski krug ako izgubimo od crvenog tima – kaže 44-godišnja Silvia Ravenšćak Mešanović koja je napustila show MasterChef. Ona je u plavom timu bila zadužena za ćufte koje je žiri MasterChefa proglasio najlošijim jelom na plavom meniju. Unatoč tome tvrdi da nije pogriješila u njihovoj pripremi.

– Otpočetka sam sumnjala u ćufte, kao i u umak, jer su bile preguste. Nisu mi zasmetali komentari žirija jer sam slijedila sve upute – rekla je Silvia. Dodala je da nije bila razočarana ispadanjem iz MasterChefa jer je to, kako je i rekla u emisiji, očekivala. Tvrdi da se najviše sprijateljila sa Snježanom Lelas koja je prva ispala iz showa, Petrom Plantak i Petrom Gerić koju smatra favoritom za pobjedu jer je smirena i ne paničari.

– Njih tri imaju slične životne priče kao ja. Jednostavno smo se našle, nadam se da ćemo se i u budućnosti družiti – objasnila je frizerka. Dok je bila u izolaciji u MasterChef kući, najviše joj je nedostajala obitelj i kućni ljubimci.

– Kad mi se plakalo, plakala sam. Nisam ništa glumila. Nikome ništa ne zamjeram – kaže. Bojani, koju je često kritizirala zbog svojeglavosti, kaže, ne želi suditi jer ju poznaje samo iz showa. Silviju je žiri izbacio iz showa jer je u eliminacijskom izazovu najlošije ispekla biftek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije