čestitao hrvatskoj

Predsjednik FIFA-e pozirao s Kolindom i Modrićevim ocem, bivša predsjednica ponosno podijelila objavu

World Cup 2022 - Croatia - Morocco 2-1
Foto: Sebastian El-Saqqa/DPA
1/8
18.12.2022.
u 18:01

U opisu je Gianni Infantino čestitao Hrvatskoj na bronci, a pohvalio je obje nacije i njihove navijače.

Švicarac Gianni Infantino (52) predsjednik je FIFA-e (Fédération Internationale de Football Association), a jučer je na utakmici vatrenih protiv Maroka iskoristio priliku i fotografirao se s našom bivšom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović (54), a tu je bio i otac kapetana Luke Modrića (37), Stipe Modrić. 

Infantino je fotografiju objavio na svom Instagram profilu, uz još deset slika s utakmice Hrvatske i Maroka i dodjele brončanih medalja vatrenima. Kolinda je njegovu objavu podijelila svojim pratiteljima na svom Instagram Storyju.

U opisu je čestitao Hrvatskoj na bronci, a pohvalio je obje nacije i njihove navijače. 

Foto: Instagram
Inače, Hrvatska se upravo sprema za doček reprezentativaca na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, u koji slijeću nešto iza 17 sati, a na trgu se očekuju oko 19 sati. Bivša predsjednica neće biti na dočeku jer je ostala u Kataru gledati posljednju utakmicu ovog Svjetskog prvenstva, Argentina-Francuska. Fotografi su je uhvatili na tribinama u elegantnoj haljini.

Našeg kapetana u Katar su otišli bodriti roditelji Stipe i Radojka, sestra Diora, ali i supruga Vanja Modrić s troje djece, Ivanom, Emom i Sofijom.  

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Komentara 7

Avatar Urbani
Urbani
20:34 18.12.2022.

Nigdje Zorana

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:49 18.12.2022.

Ne bih se slikao sa ovim go.nom da mi daju 10.000 eura.

06
060657
20:39 18.12.2022.

Ovu fotografiju je samo zaslužio otac Luke Modrica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije