Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revija

Prekrasna Iva Jerković zablistala u seksi ELFS izdanju

ELFS revija (1)
Foto: Goran Matijašec
1/18
27.05.2013.
u 09:59

Dečki iz ELFS-a i ovog puta zaigrali su na ženski seksepil i napravili kolekciju koja će osvojiti ljubiteljice njihova dizajna.

ELFS-i su održali spektakularnu reviju kupaćih kostima. Na pisti dugačkoj čak 200 metra, u sklopu trgovačkog centra Westgate, prvi put su najljepše hrvatske manekenke šetale uz skupocjene automobile. ELFS-i i ovog puta igraju na ženski seksepil, nazvavši kolekciju "Summer In ELFS is Fun & Sexy". Dolazi u četiri modela i nekoliko atraktivnih boja.

>>Iva Jerković 'overdressed' na ležernom eventu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije