Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ruža vjetrova"

Prelijepa Marina Fernandez u seksi izdanju zagrijat će ove hladne dane

Marina Fernandez (1)
Foto: Promo
1/4
16.12.2012.
u 12:00

S celulitom glumica nema problema pa je anticelulitne tretmane preskočila i uživala u masaži od orijentalnog čaja

Predah od snimanja novih zapleta u seriji “Ruža vjetrova” lijepa glumica Marina Fernandez iskoristila je za opuštanje. U spa centru u Boriku prepustila se rukama stručnjaka i uživala je u masažama i drugim tretmanima kojima je ugodila svom tijelu.

– Ovaj odmor mi je zbilja trebao. Tretmani su zbilja bili čarobni i mislim da će mi moja koža i tijelo na tome biti jako zahvalni. Kožu treba redovito njegovati, ali uz ovakve kupke i masaže, opuštate i tijelo i duh – priznaje glumica.

Zahvaljujući napornom poslovnom ritmu, dobrim genima i dalmatinskoj prehrani, Marina nema problema s celulitom pa je sve anticelulitne programe preskočila, ali zato nikako nije htjela preskočiti masažu tijela toplim uljem orijentalnog čaja, papaje i nevena.

– U opuštajućoj masaži, pilingu tijela orijentalnim čajevima i terapeutskoj masaži mogla bih doista uživati 1001 noć. Nitko nema toliko vremena, ali jednodnevnim ili dvodnevnim hedonizmom u spa tretmanima svakako bi se trebalo nagraditi – veli 31-godišnja glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije