Tužan dan

Preminula Avalanna (6), djevojčica koja se "udala" za Justina Biebera

justin bieber
27.09.2012.
u 13:56

Malena djevojčica na svom je "vjenčanju" nosila košuljicu na kojoj je pisalo "buduća gđa Bieber", a imala je i buket žutog, zelenog i ljubičastog cvijeća

Malena Avalanna Routh (6) koja je 14. veljače ostvarila svoj san i "udala se" za idola Justina Biebera preminula je od tumora na mozgu. 

Avalannina obitelj na Twitteru je napisala da njihova kći ima želju upoznati pjevača, a Justin nije mogao odbiti njenu želju. Poduzeo je sve da se s Avalannom upozna u New Yorku, gdje su proveli nekoliko sati u igri.

– Ona je nevjerojatna. Osjećam se inspirirano nakon ovog susreta – napisao je Justin nakon druženja.

Malena djevojčica na svom je "vjenčanju" nosila košuljicu na kojoj je pisalo "buduća gđa Bieber", a imala je i buket žutog, zelenog i ljubičastog cvijeća.

Jučer ujutro Bieber je objavio na svom Twitteru: "Upravo sam primio tužnu vijest. Jedna od najdražih osoba koje sam upoznao je preminula. Molite za nju i njenu obitelj. Počivaj u miru, Avalanna. Volim te."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar My Style
My Style
14:51 27.09.2012.

Well, Justin joj je valjda usrecio poslednje dane... To je jako lepo od njega ! Iako je sama onkologija jeziva, najgore je valjda gledati malu decu bez kose na infuziji toksina koji ce im samo produziti zivot !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije