Tužna vijest

Preminuo je Marijan Cerovac iz 'Ljubav je na selu': Stigao je u Zagreb s Tajlanda i bio je jako loše

Foto: Facebook
1/8
10.06.2024.
u 12:46

Marijanov prijatelj Zvonko otkrio je kako ja doznao daje Marijanovo zdravlje loše i pozvao ga da dođe k njemu u Zagreb kako bi imao odgovarajuću zdravstvenu skrb. Stigao je prije tri tjedna s Tajlanda, ali zdravlje mu je već bilo ozbiljno narušeno

Marijan Cerovac, kojeg je publika upoznala kao kandidata u 13. sezoni showa "Ljubav je na selu", preminuo je. Ovu je vijest potvrdio njegov prijatelj Zvonko Šantalab.  – Prije tri tjedna sletio je u Zagreb. Već je tada bio loše. Odveo sam ga u bolnicu, pozvao sina koji inače živi u SAD-u i u Zagrebu je nastavio liječenje. U međuvremenu je dobio i koronavirus i nažalost preminuo prošli tjedan – izjavio je Marijanov prijatelj Zvonko za RTL. Otkrio je kako ja doznao da je Marijanovo zdravlje loše i pozvao ga da dođe k njemu u Zagreb kako bi imao odgovarajuću zdravstvenu skrb. 

– Mi smo četiri godine prijatelji, zamolio sam ga da bude kod mene u Zagrebu, rekao da ću se ja pobrinuti za njega. No, završio je odmah u bolnici – s tugom je ispričao Zvonko. U showu simpatični 72-godišnji Marijan nije pronašao ljubavnu sreću s kandidatkinjama koje su se prijavile u show, ali sreća u ljubavi osmjehnula mu se nakon showa kada je preko stranica za upoznavanje počeo komunikaciju s Tajlanđankom Naranphat Cerovac Madarat koju je od milja zvao Patty i ubrzo su se vjenčali.

VEZANI ČLANCI

"Upoznali smo se na stranici za upoznavanje. Ja sam joj prvi napisao poruku, a ona je odgovorila s 'Hello'. I tu se sve otvorilo i počeli smo pričati. Ona je bila u Budimpešti. Tamo je dospjela preko radne vize, tamo je pronašla posao. Bila je u braku, razvedena je. Ja sam išao k njoj, ali prvi put me otkantala. Ali kad sam se vratio doma, ponovno me zvala i ja sam se vratio u Budimpeštu dva dana poslije. Čim je izašla i čim sam je ugledao, bio sam zaljubljen preko glave", ispričao je Marijan jednom prilikom o tome kako je počela njihova veza. Ubrzo su se oženili i preselio se s njom na Tajland.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikada nije bila mršavija

1/20

– Na Tajlandu je odlično živjeti, ali su me još prije nego što sam došao mučili neki zdravstveni problemi. Sada sam bolje, ali sam osam dana bio u bolnici. Supruga je, naravno, uz mene – rekao je početkom ove godine za 24 sata Marijan koji je na Tajland stigao prije nešto manje od godine dana. Sa suprugom je živio u gradu Nakhon Sawanu. – Najveća razlika između Tajlanda i Hrvatske jest vrijeme. Sada je kod vas hladno, a tu je uvijek vruće. Za mene je zdravije biti ovdje, uživam u suncu. Supruga i ja živimo blizu velikog šoping-centra, jednog od najvećih u Tajlandu, nema što nema. Baš smo i danas bili tamo. Većinu vremena se opuštamo – ispričao je tada Marijan. 

Njihov početak nije bio jednostavan, jer su njegovoj sadašnjoj supruzi zakoni ograničavali boravak i rad u Lijepoj Našoj. No, Marijan nije htio izgubiti Patty pa se za sve pobrinuo. – Patty je imala vizu za rad u cijeloj Europi, ali morao sam joj odmah pronaći posao. Išli smo na policiju prijaviti je, tri mjeseca smo rješavali papire. Do zadnjeg dana mi je bilo napeto, trebao sam joj pronaći posao jer bi je inače izbacili iz države. Pomogli su mi i prijatelji, i sve je uspjelo – kazao je bivši farmer. Nakon burnog početka, par je svoju ljubav odlučio ozakoniti. To su napravili pred kamerama RTL-a u posljednjoj epizodi te sezone emisije.

VIDEO Leona Paraminski o ljubavnoj sceni sa ženom: 'Bilo nam je lijepo raditi skupa'

Komentara 12

DU
Deleted user
17:05 10.06.2024.

Čudno da se je vratio natrag u Hrvatsku a tu je prošle godine prodao sve u Istri i napustio Hrvatsku a onda se vratio u Zg bez žene..očigledno ga lukava žena dobro opelješila i stjerala natrag u Hrvatsku da ne plaća pogrebne troškove..vjerojatno on više nije imao ni za pogreb, nego mu sin iz Amerike to platio..što stari muškarci pred kraj života su spremni napraviti za lažnu ljubav pa makar i sa starom stranjkinjom...ne dao Bog da ja to napravim u starosti

DM
D'Mich
13:25 10.06.2024.

Šteta bio je simpatičan tip. Gledao sam ga, zaljubiti se preko glave još u tim godinama, svaka čast.

LJ
ljudeman
14:20 10.06.2024.

Patty je patila godinu dana i sad više ne pati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije