Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA NOVOJ TV

Prepoznajete li ga? Glazbenik koji ima najprodavaniji hrvatski album svih vremena zapjevao nakon dugo vremena

Dalibor Brun
Foto: Nova TV
1/4
02.01.2023.
u 07:00

Dalibor Brun u karijeri objavio je brojne hitove poput pjesama "Nisi ti više crno vino", "Svi su znali da smo ljubovali", "Jedna žena plava", "Teško mi je prijatelji", "Ako te pitaju za mene", a njegov album "Megamix" najprodavaniji je album nakon neovisnosti Hrvatske

Nova TV za doček 2023. godine emitirala je svoju zabavno-glazbenu emisiju "I godina nova", a među glazbenicima koji su pjevali u emisiji nakon dugo vremena vidjeli smo i Dalibora Bruna (73), glazbenika koji je u karijeri imao brojne hitove poput pjesama "Nisi ti više crno vino", "Svi su znali da smo ljubovali", "Jedna žena plava", "Teško mi je prijatelji", "Ako te pitaju za mene", a njegov album "Megamix" najprodavaniji je album nakon neovisnosti Hrvatske. 

Foto: Arena Hospitality Group

Inače, Brun se nakon duže pauze prije četiri godine vratio u studio i snimio pjesmu "Teško mi".

– Svi koji me znaju, znaju da sam nepredvidiv. U zadnje vrijeme mi se zna događati da malo snimam, malo ne. Mislim da sam najdužu pauzu napravio kad sam se intenzivno bavio ugostiteljstvom. Kod mene očito vrijedi ona, jednom glazbenik, uvijek glazbenik, pa snimam onda kad za to imam razloga, a ove nove pjesme itekako su dobar razlog – poručio je tada Brun.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Ante.78
Ante.78
09:18 02.01.2023.

Novogodišnji program Nova TV odradila po BG špranci...samo je još nedostajala Ceca i mali baja Knindža....

DU
Deleted user
10:32 02.01.2023.

O kojim to likovima vi pricate ?? ja znam Dalibora od djetinjstva mog a o cemu vi laprdate Nostalgicari Ivica Serfezi Dalibor Brun Djo maracic maki Kico Drago diklic tereza Josipa lisac toliko sad samo o nekima Hrvatske estrade uu ono vrijeme a vi koji volite neke koje nepoznajem ,Na drini Cuprija molim!!!

RB
Rastu Brojke
11:38 02.01.2023.

Ne, evo sad prvi put čujem za Dalibora Bruna. Do sad nisam živio na ovoj planeti. Prije bih rekao da vi niste nikad čuli za njega kad je to sad takva senzacija. Probajte povremeno poslušati neki neformatirani radio pa ćete čuti i Bruna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije