imala je 16 godina

Prepoznajete li je? Naša pjevačica objavila fotku staru 30 godina i oduševila porukom

Foto: Instagram
1/4
14.06.2023.
u 10:20

Ida Prester naišla je na fotografiju iz tinejdžerskih dana među starim uspomenama i mnoge oduševila riječima koje su bile ispisane na poleđini

Pjevačica Ida Prester (44) na svom je Instagramu objavila fotografiju iz prošlosti i s porukom koju je sama sebi napisala u tinejdžerskim danima i mnoge oduševila svojom objavom.

"Pripremamo kuću za uređenje. Prekopavam po uspomenama iz svoje stare djevojačke sobice i rješavam se nepotrebnog. Među ljubavnim pismima iz srednje škole, spomenarima i tekstovima omiljenih pjesama, naiđem na ovu poruku samoj sebi iz 1995.  Tko zna kakve brige su tad bile u glavi ove 16-godišnjakinje. Evo, 30 godina kasnije i dalje na istom zadatku 😊 Samo hrabro, mala, bit će sve O. K.", napisala je Ida u opisu fotografije iz tinejdžerskih dana na čijoj je poleđini bilo ispisano: "Poruka samoj sebi! Budi sretna, Ida 5. 9. 1995."

Foto: Instagram

Ida je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila i jednu novost u gradu Zagrebu koja ju je potpuno oduševila. Naime, pjevačica je nedavno sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Rokom i Riom prošetala Martićevom ulicom i ostala oduševljena onime što je tamo zatekla, a sve je pokazala i na svom Instagramu uz fotografiju i videozapis. 

"Mala Martićeva, kakva super ideja. Dnevni boravak na otvorenom! Ulica je zatvorena za promet i pretvorena u pješačku zonu na kojoj su iscrtani motivi keramičkih podova starogradskih zgrada i haustora. Ovo su postojeći podovi naših zagrebačkih zgrada, ništa nije izmišljeno! Kakva ljepota. Autor je Osječanin Boris Bare, street art umjetnik. Bravo, ljudi!" napisala je pjevačica.

VEZANI ČLANCI:

Njezino oduševljenje dijele i pratitelji koji su ideju pohvalili u komentarima."Skroz sam se i ja oduševila jutros! Totalno mi je Mary Poppins moment", napisala je HRT-ova voditeljica Barbara Kolar. 

"Baš lijepo, super ideja😍, da nam je što više ovako šarenih pješačkih zona", "Predivno😍 bili smo i divno je❤️", "Predobro", "Baš slatko", nizali su se komentari drugih pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Podsjetimo, Ida je u kolovozu prošle godine pratiteljima otkrila da se seli u novi dom, a tom je prilikom istaknula i da joj je to 19. selidba u životu te da je živjela u čak četiri zemlje i šest gradova. "Svaki put si mislim – to je sad valjda to za neko vrijeme, bacam sidro, a onda me život demantira. Baci te bez puno pitanja, pa se ti snađi. Evo i sada, vjerujem da sam došla do zadnje postaje. Baš bih voljela. Možda doživotno. Zajedno smo došli. Ali tko zna. Goodbye Zelengaj, bilo je diiivno! Pratimo se u sljedećim epizodama", napisala je Ida koja je prije selidbe u rodni Zagreb godinama živjela u Beogradu.

– Imam sigurnu luku u Zagrebu i povremenu infuziju divljeg života u Beogradu – rekla je voditeljica i pjevačica. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzin pa shvatila da nemam novčanik' 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
Pericabad2
11:12 14.06.2023.

A ja isto ko papak otvorim svaki clanak, tako mi i treba. Zbogom nepovratno mojih 2 minute

S4
saff_4
17:26 14.06.2023.

koji glodavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije