Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kendall objavila

Prepoznajete li Kim i Khloe Kardashian sa stare obiteljske fotke?

obitelj kardashian
Foto: Facebook
04.01.2014.
u 14:43

Kendall Jenner, mlađa pripadnica klana Kardashian - Jenner, objavila je staru božićnu fotografiju svoje obitelji

Kendall Jenner, mlađa pripadnica klana Kardashian - Jenner, objavila je staru božićnu fotografiju svoje obitelji. Na njoj je ona bila novorođenče, a njezine slavne starije sestre tek tinejdžerice. Na fotografijama je Khloe punašna djevojčica, Kim ima puno drugačije lice no danas, dok jedino Kourtney izgleda poprilično isto.

Ove godine slavna obitelj podigla je puno prašine ekstravagantnom fotografijom povodom blagdana, a mora se priznati da ova izgleda puno prizemljenija.

>>Kim Kardashian i Kanyea Westa nitko ne želi za susjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije