Fotoarhiva

Prepoznajete li našeg glumca na slici? Proslavio je godišnjicu braka i objavio ovu fotografiju s vjenčanja

Foto: Instagram
1/7
15.03.2022.
u 13:54

Asim Ugljen i supruga Marta proslavili su godišnjicu braka, a on joj je poručio kako je rođen pod sretnom zvijezdom i najveća sreća mu je što je upoznao suprugu.

Glumac Asim Ugljen posebnom porukom na Instagramu čestitao je supruzi Marti 13. godišnjicu braka i objavio je fotografiju s njihova vjenčanja.

"Na današnji dan prije trinaest godina uzeli smo se i postali supružnici. To što su nam se putevi ukrstili i spojili najveća je sreća koja mi se u, životu prepunom sreće, dogodila. Rođen sam pod sretnom zvijezdom, a ti si najbolji dokaz toga. Nevjerojatno mi je drago da zajedno koračamo i da starim uz tebe. Nadam se da ću još mnogo godina pisati ovakve tekstove. Marta, volim te, sad i uvijek", napisao je Asim kojeg je publika upoznala u brojnim serijama Nove TV, a sada ga gledamo i kao natjecatelja u "Plesu sa zvijezdama".  Tek nedavno on i supruga otišli su i na svoj medeni mjesec u grad ljubavi i svijetla – Pariz.

– Jednostavno nismo stigli prije. Kad ja nisam radio, supruga bi radila, pa bi onda netko bio bolestan, pa druge obaveze – objasnio nam je nedavno Asim i ispričao kako je izgledalo njegovo vjenčanje s Martom s kojom ima dvoje djece.

– Dosta dobro sam se osjećao, to mi je najbolje vjenčanje na kojem sam bio jer je završilo u pola 12 navečer. Bilo je vrlo pristojno i obiteljski. Rano smo završili, nismo imali ni rezanje torte ni prvi ples, a glazbu smo puštali s CD-a. Imali smo vrlo, vrlo netipičnu svadbu. Večera, druženje i u pol 12 i fajrunt za starije članove obitelji, a mlađi su se okupili kod nas doma. Malo smo se još družili i to je to – ispričao nam je Asim. 

VIDEO Željko Popadić o nominaciji za Večernjakovu ružu: "Zahvalan sam slušateljima i prijateljima!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

YE
Yeah
14:50 15.03.2022.

Ma daj, kakva je to sad bradurina! Trebao je ispasti ugljen, a ne lastavica Vlatkica!

Avatar transdanubier
transdanubier
14:34 15.03.2022.

prepoznao ga od prve: ĆUMUR!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije