Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNA PROMJENA

Prepoznajete li ovog omiljenog hollywoodskog glumca? Čak ga i najveći obožavatelji teško prepoznaju

Foto: Profimedia
1/6
03.07.2024.
u 22:30

Jacka Blacka pamtimo po ulogama iz brojnih filmova poput "Jumanji: The Next Level", "Home Movie: The Princess Bride", "Waffles + Moch" te poznate komedije "School of Rock"

Paparazzi su nakon duže vremena snimili glumca i komičara Jacka Blacka (54) kojeg bi rijetki prepoznali u ovakvom izdanju. S dugom sijedom bradom i brkovima, kapom na glavi i u ležernom izdanju uhvaćen je u šetnji i rijetko tko bi na prvu prepoznao slavnog hollywoodskog glumca kojeg pamtimo po ulogama iz brojnih filmova poput "Jumanji: The Next Level", "Home Movie: The Princess Bride", "Waffles + Moch" te poznate komedije "School of Rock". Ovakav imidž glumac je prigrlio tijekom pandemije i od tada  su mu brada i brkovi postali zaštitni znak, ali i dobra maska za neprepoznavanje.

Ove godine je promovirao četvrti nastavak filma "Kung fu panda". U dobi od 14 godina Black se borio se s ovisnošću o kokainu. - Imao sam dosta problema s kokainom... Družio sam se s nekim prilično lošim likovima. Bojao sam se ići u školu jer me jedan od njih htio ubiti. Htio sam otići odatle - priznao je u jednom intervju. Prije nego je upoznao suprugu Tanyu Haden bio je u vezi s glumicom Laurom Kightlinger između 1996. i 2005. godine.  U siječnju 2006. Black se zaručio s pjevačicom Tanyom Haden, kćeri jazz basista Charlieja Hadena.

Oboje su pohađali istu srednju školu, a 15 godina nakon mature ponovno su se sreli na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja. Vjenčali su se 14. ožujka 2006. u Kaliforniji i dobili su dva sina; Samuela kojem je 16 godina i Thomasa koji ima 15 godina.  Black je tijekom predsjedničkog mandata Donalda Trumpa stalno kritizirao. Tako je na dan Trumpove predsjedničke inauguracije s kolegama iz benda Tenacious D Kyle Gass na koncertu izveo protestnu pjesmu iz 2006. godine "The Government Totally Sucks". - Nismo ovu stvar svirali godinama, jer se jednostavno nikad nije činilo prikladnim ali sada je vrijeme i više nego prikladno za ovu stvar. Naša vlast je potpuno sranje - rekao je tada. 

VIDEO Kako smo proslavili rođendan: Društvena krema na okupu u MSU

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije