Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD SRETNIJA

Sonja Kovač otkrila neobično ime koje je dala svojoj kćeri: Naš anđelčić

Foto: Instagram
1/13
03.07.2024.
u 10:10

"Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je Kovač uz kćerinu fotografiju na Instagramu nekoliko dana nakon što je malena došla na svijet

Influencerica i glumica Sonja Kovač (39) i njezin zaručnik Goran Mandić u svibnju su postali roditelji djevojčice, a sada su otkrili i koje ime su odabrali za svoju princezu. U novom videu koji je objavila na Instagramu Sonja je u opisu napisala: "Onda je stigla ona! Naš anđelčić Bella May!" U videu Sonja drži dječji bodi i prvi kadar je snimljen dok je još bila trudna, a u sljedećem kadru u toj istoj odjeći je njezina kći.

"Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo", napisala je Kovač uz kćerinu fotografiju na Instagramu nekoliko dana nakon što je malena došla na svijet. Tijekom trudnoće Sonja je često objavljivala novosti vezane uz trudnoću i često je odgovarala na pitanja pratiteljica.

– Konstantna mukica od jutra do mraka, a stalno si gladan, stalno nešto trebaš jest, a ne možeš. Ali i odbojnost prema hrani. Sve što si prije voljela, sad više ne voliš. Imaš najčudnije želje, najčudnije kombinacije... Meso koje sam voljela je smrdjelo, riba koju sam voljela mi je smrdjela... Konstantna začepljenost nosa, izlijevanje kroz grlo.. Teško sam spavala zbog toga i pričala...", rekla je pratiteljima u jednoj objavi o tome s kakvim se tegobama susrela u trudnoći i upitala je pratiteljice jesu li imale slične simptome.

 

 

VEZANI ČLANCI

Prije toga odgovarala je i na njihova pitanja i otkrila koliko je dugo pokušavala zatrudnjeti. "Koliko dugo ste pokušavali dobiti bebu? Info za sve nas koji pokušavamo već neko vrijeme", glasilo je jedno pitanje.  Sonja je odgovorila da su pokušavali oko dvije do tri godine, ali da se radi o jako dugoj priči u koju neće ulaziti jer trenutačno želi uživati u trudnoći.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Bila je mnogima omiljena bucka, danas ima 55 godina i nikad nije bila mršavija

1/20

Sonja i Goran dugi su niz godina zajedno, a jedno vrijeme Sonja nije puno govorila o svom dragom. Tek u posljednje tri godine njezini su pratitelji na društvenim mrežama mogli malo bolje upoznati profesionalnog pokeraša s kojim dijeli život.  U ožujku je par proslavio 12. godišnjicu veze te je Sonja tada iz arhive izvukla brojne njihove fotografije tijekom godina. "Bili smo na kraju svijeta, posjetili najljepša mjesta, vidjeli kultura, upoznali divne ljude, a sada nas nakon 12 godina čeka najdivnije putovanje u životu", napisala je Sonja pokraj romantičnih prizora. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:19 03.07.2024.

Što god napisali, blokirat će vas.

RA
racman
16:00 03.07.2024.

Ma neče

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije