Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je njezin miljenik

Princ Andrew oprostio se od kraljice Elizabete emotivnim pismom: 'Mama...'

Foto: Pa/Pixsell
1/10
18.09.2022.
u 20:30

U pismu je 62-godišnji vojvoda od Yorka odao počast, ne samo kraljici, "majci nacije", već prije svega svojoj "mami".

Princ Andrew, jedan od trojice sinova kraljice Elizabete II., koji je pao u nemilost nakon optužbi za seksualni napad maloljetnice, u nedjelju je odao počast svojoj majci te joj je zahvalio na povjerenju unatoč njegovim skandalima.

U pismu je 62-godišnji vojvoda od Yorka odao počast, ne samo kraljici, "majci nacije", već prije svega svojoj "mami".

“Mama, zauvijek ću cijeniti tvoju ljubav prema meni, tvoje suosjećanje, tvoju brigu i povjerenje, tvoje beskrajno znanje i mudrost bez ograničenja i zadrške", napisao je Andrew koji je slovio kao kraljičin miljenik. No zbog seksualnog skandala i prijateljevanja s pedofilom Jeffreyem Epsteinom početkom godine lišen je vojnih titula.

To se dogodilo nakon optužbi da je seksualno napao tada sedamnaestogodišnju Virginiju Giuffre. Kraljica je nakon toga Andrewu zabranila bilo kakvo službeno pojavljivanje u javnosti. Iz Sjedinjenih Država su mu prijetili tužbom, no monarhija je tomu stala na kraj isplatom od milijun dolara. 

Pod vladavinom Charlesa III. ne bi trebao imati nikakvu službenu ulogu. 

VIDEO Diana je satima u suzama čekala ispred odaja kraljice Elizabete, a kraljica je uvijek isto reagirala

 

 

Komentara 1

OR
orwell1984
21:17 18.09.2022.

bolje da ne komentiram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije