hrabrost na djelu

Princ William helikopterom spasio djevojku od utapanja

'Prince William, The Duke of Cambridge, heads toward a Sea King helicopter for a training exercise, in Dalvay by-the-Sea, Prince Edward Island, Monday, July 4, 2011. Prince William will pilot a Canadi
'Paul ChaissonPress Association/P'
19.08.2012.
u 15:24

U roku 40 sekundi našao se na mjestu nesreće i djevojci bacio pojas za spašavanje. Kako je već gubila snagu, brza reakcija princa spasila joj je život.

Poput pravog princa na bijelom konju princ William je u četvrtak popodne došao na poziv dame u nevolji na obali Walesa. Naime, 16-godišnjakinja se našla u nevolji kad ju je jaka morska struja odvukla na pučinu. Njezinu 13-godišnju prijateljicu spasio je surfer, no ona se nije mogla vratiti na obalu.

Na sreću, princ William, koji radi u kraljičinoj službi za spašavanje kao pilot, upravo je završavao vježbu s helikopterom kada mu je javljeno za hitnu situaciju. U roku 40 sekundi našao se na mjestu nesreće i djevojci bacio pojas za spašavanje. Kako je već gubila snagu, brza reakcija princa spasila joj je život

Komentara 2

Avatar targus
targus
16:08 19.08.2012.

Hm...da. Ko da je on jedini bio u helikopteru!!?? A di je drugi pilot, pa dvojica - trojica vojnika koji su spuštala vitlo i dr...?? Trebalo je pohvaliti cijelu ekipu, a ne njega izvući iz ekipe samo zato jer jee princ...!!! Zbljuv

HO
hossy
20:17 19.08.2012.

Sto se vremena mijenjaju....sada ni Princ vise ne dolazi na bijelom konju vec helikopterom : ))) Uostalom ovakvih stvari imamo svaki dan samo je ovo jako bitno jer je Princ nekoga spasio....zao mi ovih 5 minuta mog dragocjenog vremena sto procita ovo : )))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije