Točka na 'i'

Princ Harry i Cressida Bonas prekinuli zbog novca?

princ harry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
01.05.2014.
u 09:18

Cressida je pred princa odlučila staviti pitanje njihove budućnosti nakon svađe oko novca što je, prema navodima, rezultiralo odlukom da svatko ode svojim putem.

Nakon raznih nagađanja što je dovelo do prekida princa Harrya i 24- godišnje Cresside Bonas, prema najnovijim tvrdnjama osoba bliskih paru, problemi su nastali zbog - novca!

Par je trebao otputovati u SAD na vjenčanje prinčeva prijatelja proteklog vikenda, ali je Bonas morala sama platiti svoju avionsku kartu u iznosu od 650 funti (oko 6000 kuna), ali ona je to odbila. Tvrdila je da ne želi potrošiti toliko novaca ako je njihova narušena veza osuđena na propast, piše The Telegraph.

Princu je odlučila postaviti pitanje njihove budućnosti što je, prema navodima, rezultiralo odlukom da svatko ode svojim putem. Zajednički prijatelji navode da bi oboje ovu odluku mogli požaliti i u budućnosti opet biti zajedno.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters

Podsjetimo, prinčeva, sada već bivša djevojka, neko je vrijeme tvrdila da je nesretna jer je bila pod povećalom javnosti i nemogućnosti razvijanja svoje karijere dok je u vezi s princom.

>>Ništa od kraljevskog vjenčanja, princa Harryja ostavila djevojka

>>Prepala se protokola i kraljice pa princu Harryju rekla da trebaju usporiti

Komentara 4

Avatar fidelio
fidelio
12:40 01.05.2014.

Kakav dasa, fol princ, a fura curu na vjenčanje svog frenda i ona se mora sama pobrinuti za prijevoz. Pa kaj će joj princ, ak frajer nema love za pišljivu avionsku kartu... takvih ima kolko hoćeš :)

MA
margot
21:20 01.05.2014.

Ako je istina ovo što piše, curi svaka čast. Već je prije bilo pisanja o tome kako ne želi biti dio svega toga, i ostala je tome vjerna. Što se tiče "emancipacije" - ovdje se ne radi o ravnopravnosti, većć o situaciji da neusporedivo bogatiji partner želi putovati na vjenčanje svojeg prijatelja. Obično osoba čiji se prijatelj ženi financira put i poklon, jel tako? (osim u braku, kada bi financije tog tipa trebale biti zajedničke) Pogotovo kada je razlika u financijskim mogućnostima toliko velika. 650 funti je jako puno novca.

ST
strsljen2013
12:57 01.05.2014.

Ma bit će on princ i sa 70 godina kao i tata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije