Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u westminsterskoj opatiji

Princeza Charlotte postala hit nakon što nije mogla suzdržati smijeh na božićnoj misi

Foto: Youtube screenshot
1/17
26.12.2022.
u 16:40

Sedmogodišnja Charlotte sjedila je u prvom redu Westminsterske opatije sa svojom majkom i ocem te starijim bratom, princom Georgeom, a činilo se da uživa pjevajući božićne pjesme i slušajući božićnu propovijed. No, jedna ju je priča posebno nasmijala.

Kći princa Williama i Kate Middleton, princeza Charlotte, u nekoliko je prilika već privukla pozornost javnosti. Tada se radilo o njezinim reakcijama u nekim situacijama, a nešto slično dogodilo se i na božićnoj misi. Naime, malena je postala hit jer nije mogla suzdržati smijeh tijekom božićne mise i to dok je dekan Westminstera pričao kako se njegova mačka zaglavila u šljokicama i božićnim ukrasima.

Sedmogodišnja Charlotte sjedila je u prvom redu Westminsterske opatije sa svojom majkom i ocem te starijim bratom, princom Georgeom, a činilo se da uživa pjevajući božićne pjesme i slušajući božićnu propovijed. No kada je svećenik David Hoyle pričao priču o tome kako se njegova mačka svake godine zapetlja u šljokice, Charlotte se počela hihotati i izmjenjivati poglede s Kate i Georgeom kako bi im pokazala koliko ju je to zabavilo.

- Božić dolazi s tradicijama i većina nas voli da stvari ostanu iste. Dakle, dobro nam poznati ukrasi vade se iz kutija, a moja mačka uvijek sjedi u šljokicama - bila je rečenica koja je nasmijala malenu princezu.

Inače, Charlotte je i ranije privlačila pozornost u nekim trenutcima, a jedan od njih jest i onaj u kojem je Charlotte princu Georgeu objašnjavala kraljevski protokol na ispraćaju kraljice Elizabete. 

- Moraš se nakloniti - govorila je tada princeza bratu, a to nije prvi put da Charlotte ispravljala kraljevsko ponašanje svoje braće. Tako je tijekom proslave jubileja i Trooping the Colour slavlja u kočiji u kojoj se vozila s braćom opomenula mlađeg brata, princa Louisa koji je jedini nastavio mahati okupljenoj masi na ulicama Londona. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:55 26.12.2022.

Mičite te nakaradne otočane , te ostatke prošlosti treba ukinut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije