Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgođen koncert

Prljavci ne idu na beogradski Beer fest zbog sigurnosti?

Prljavo kazaliste
Borna Filic/PIXSELL
01.08.2012.
u 23:48

Nagađa se kako je koncert odgođen zbog straha od alkoholiziranih ekstremnih nacionalista koji "nisu ljubitelji patriotske faze Prljavog kazališta i pjesama poput Ruže hrvatske"

Prljavo kazalište ipak neće nastupiti na ovogodišnjem Beer festu koji se sredinom mjeseca održava u Beogradu jer organizatori nisu mogli osigurati sigurnost članova grupe, piše srpski Blic. Kako pišu, njihov je koncert odgođen zbog straha od alkoholiziranih ekstremnih nacionalista koji "nisu ljubitelji patriotske faze Prljavaca i pjesama poput Ruže hrvatske".

Nemoguće je na otvorenom prostoru Ušća gdje se manifestacija održava, sve držati pod kontrolom pa je koncert Pljavog kazališta odgođen za 22. prosinca i održat će se u Kombank areni, piše Blic.

Organizatori su pak priopćili kako je nastup Prljavaca odgođen zbog kratke satnice budući da su za koncert na raspolaganju imali samo sat vremena, a u Srbiji nisu svirali 26 godina. Interes publike za nastup Prljavog kazališta bio je velik i procjenjivalo se da će na koncertu biti oko 150.000 ljudi.

Komentara 17

CH
Charles
06:09 02.08.2012.

Patriotska faza? Ha ha ha! Misliš HDZ-ovska faza ? Ujedno, naravno, ono što je normalno za svakog poštenog HDZ-ovca - faza neplaćanja poreza!

VE
velikazmija
06:24 02.08.2012.

patriotizam što ovde radi srbizam patrioti i danas pale po hrvatskoj istra gori hrvatska gori upravo od srpski patriota .. nek su i prljavci shvatili ko su patrioti --ili rodoljubi --pa tamo su četnici na vlasti kod nas komunisti iti i dio patriota -prečana--

OB
-obrisani-
06:24 02.08.2012.

Da su pravi YU - patriote, pevali bi bože pravde i ostale četničke, u interesu YU -družbe i svekolikog zaborava Nove praveDNOsti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije