obiteljska drama

Problematični sin Nicolasa Cagea uhićen zbog napada na majku, iz zatvora ga je navodno izvukao otac

Foto: Profimedia
1/13
13.07.2024.
u 17:40

Ovo nije prvi put da Weston Cage Coppola, inače najstariji sin Nicolasa Cagea, završava u zatvoru. Naime, njegovi problemi datiraju još iz 2011. godine, kad se prijavio u kliniku za odvikavanje od ovisnosti nakon što je uhićen zbog obiteljskog nasilja drugi put u mjesec dana.

Glumac i glazbeni producent Weston Cage Coppola (33), inače najstariji sin holivudske zvijezde Nicolasa Cagea (60), uhićen je ove srijede u Los Angelesu zbog napada na svoju majku, također glumicu Christinu Fulton (57), izvjestio je The Sun. Ova vijest dolazi nekoliko tjedana nakon što su paparazzi uhvatili Fulton s modricom na oku, a sve zbog svađe sa sinom koji se ponovno prolazi kroz psihičku krizu. Fotografiju povrijeđene majke možete pogledati u naslovnoj galeriji

- Mogu potvrditi da je Weston Cage Coppola uhićen danas zbog napada smrtonosnim oružjem. Privela ga je 77. jedinica LAPD-a - kazao je u obraćanju za javnost glasnogovornik losanđeleske policije. Međutim, Weston je ubrzo pušten na slobodu uz jamčevinu od 150 tisuća dolara koju je, kako pišu britanski mediji, navodno uplatio njegov otac. - Obitelj je znala da će do ovoga doći, no bez obzira na to veoma su šokirani - oglasio se izvor blizak obitelji. Izvor je također potvrdio kako je uhićenje direktno povezano sa sukobom sina i majke koji se dogodio u travnju ove godine.

GALERIJA: Problematični sin Nicolasa Cagea uhićen zbog napada na majku, otac ga navodno izvukao iz pritvora

1/9

Fulton se povodom ovog incidenta javno oglasila: - Weston i ja nismo imali raspravu prije incidenta. U nedjelju, 28. travnja, obratilo mi se nekoliko njegovih bliskih prijatelja tražeći pomoć jer su doživjeli Westona u borbi s mentalnim zdravljem - započela je priču 57-godišnjakinja i otkrila što se dogodilo nakon što je stigla na lokaciju: - Djelovala sam brzo kako bih osigurala njegovu sigurnost. Po dolasku zatekao me moj sin koji je bio u stanju živčanog sloma, što je ubrzo preraslo u traumatično iskustvo.  Uvijek sam pomagala svom sinu u njegovim borbama s mentalnim zdravljem. Činim sve što mogu da mu pružim stalnu podršku koja mu je potrebna - zaključila je glumica.

Policija je pak tvrdila kako je Westonovom napadu prethodila verbalna rasprava s majkom, nakon čega je ona završila u modricama. Policija Los Angelesa u vrijeme incidenta sastavila je izvješće o povredama. Inače, ovo nije prvi put da najstariji sin Nicolasa Cagea završava u zatvoru.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Naime, on je 2017. godine uhićen zbog vožnje pod utjecajem nedozvoljenih supstanci. Prema policijskom izvještaju, u to vrijeme 26-godišnji Weston udario je nekoliko prometnih znakova, parkiranih vozila i poštanskih sandučića, da bi se naposljetku zabio u stablo. Policijski službenici intervenirali su nakon što je glazbeni producent pobjega s mjesta nesreće. I tada je izašao zahvaljujući plaćenoj jamčevini od 30 tisuća dolara.

Podsjetimo, Westonovi problemi datiraju još iz 2011. godine, kad se prijavio u kliniku za odvikavanje od ovisnosti nakon što je uhićen zbog obiteljskog nasilja drugi put u mjesec dana. Weston se bio posvađao sa svojom bivšom suprugom Nikki Williams, a par je zajedno završio na odvikavanju. 

- Weston ima pomoć i podršku svoje obitelji koja mu je sad najviše potrebna. Nadamo se da će njegovo liječenje proći dostojanstveno i u miru - izjavio je onovremeno glasnogovornik njegova oca. - Žao mi je što me ljudi koje me ne poznaju krivo shvaćaju i ne znaju da potječem iz obitelji kreativnih i uspješnih umjetnika - rekao je glazbenik.

VIDEO: HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije