Pop princeza

Procurile nikad viđene fotografije: Tko bi rekao da je nekada bila sasvim obična djevojčica?

Britney Spears
Foto: Instagram
1/4
17.03.2015.
u 11:59

Iako danas pršti seksepilom, nekada je i ona bila sasvim nevina djevojčica.

Fotografije Britney Spears snimljene prije dvadeset godina postale su pravi hit na društvenim mrežama. Djevojčica nevinog pogleda potpuna je suprotnost Britney kakvu danas znamo.

Iako su fotografije nastale 1995. godine kada je Britney bila na samom početku svoje pjevačke karijere,  tek sada su izašle u javnost.

Pjevačica koja trenutno iza sebe ima burnu karijeru nekada je bila uzor svim tinejdžericama.

Nekoliko godina poslije na svojim leđima osjetila je teret slave i postala "mala od skandala". Gotovo je nevjerojatno povjerovati da je nekada bila ovako slatko nevina tinejdžerka, zar ne?

>>Popularna pop pjevačica tijekom nastupa ostala bez kose!

>>Bivšeg dečka Britney Spears u Afganistanu ubili talibani

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:16 17.03.2015.

Nije valjda, ja sam mislio kako je iskočila iz jajeta kad joj je bilo 16.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije