Nije obožavatelj

Provalio u Diddyjevu kuću, pojeo mu hranu i nosio njegovu odjeću

Puff Diddy
Reuters/PIXSELL
16.04.2012.
u 11:59

Quamine Taylor kroz otključana podrumska vrata ušuljao se u kuću Seana Diddyja Combsa

Kako je živjeti u velikoj vili i spavati u posteljini u kojoj spava Sean Diddy Combs na nekoliko dana iskusio je Quamine Taylor. On se kroz otključana podrumska vrata ušuljao u glazbenikovu kuću u East Hamptonu i nekoliko dana živio je poput Diddyja, jeo je njegovu hranu, oblačio njegova skupocjena odijela i spavao u njegovom raskošnom krevetu. Nakon nekoliko dana uživanja primijetio ga je Diddyjev čuvar koji je došao provjeriti je li sve u redu na imanju. Nekoliko minuta poslije 30-godišnji Quamine u pratnji policije napustio je glazbenikov posjed.

– Često sam kod Seana, od 2001. godine dolazim ovdje redovito, ali Sean se nekada čudno ponaša u vezi s mojim boravkom ovdje – izjavio je Taylor u čiji je medicinski karton upisano nekoliko psihičkih poremećaja. Rekao je kako voli slušati Diddyjevu glazbu, ali nije njegov veliki obožavatelj.

– Nisam mu upao u kuću zato što ga obožavam, samo sam se htio odmoriti nekoliko dana i naspavati – objasnio je razloge provale u Combsovu kuću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije